Ulkoministeri Pekka Haavisto on nyt kovasti "järkyttynyt"  EU- parlamentin korruptioepäilyjen takia, vaikka itse palkkasi oman parikymppisen puppelipoikansa UM: n huippuvirkaan heti ministeriksi päästyään. EU- komissaarina ollessaan Erkki Liikanen joutui eroamaan nimenomaan sen takia, että oli palkannut vaimonsa olemattomiin töihin. Tosin silloin koko komissio erosi, koska kaikki olivat samanlaisia rosvoja

Yle esitti joskus dokumentin Vihreätä kultaa, jossa paljastui harvinaisen suuri korruptiojuttu EU- parlamentissa. Ylelle tosin suurin syy jättää se esittämättä tosta kertaa johtuu siitä, että siinä kehuttiin Suomen metsätalouden olevan loistavan esimerkillistä. Ylen ohjelmiin ja kirjoituksiin kuuluu enimmäkseen: Mohammed, Ahmed, Mohammed ja Ibrahim, Fatima, Ahmed, jne. Monikulttuurisuus! 

Ja sitten se korruptio. EU- parlamentissa eräs naisedustaja oli vuosia taistellut palmuöljyn kieltävän direktiivin puolesta. Lopulta hän sai puolelleen reilun enemmistön ja äänestyspäivä lyötiin lukkoon. Pari viikkoa ennen sitä parlamentti täyttyi kuitenkin lobbareista, jotka olivat valtavan ja rahakkaan palmuöljyteollisuuden asialla. Ja katso, äänestyksessä koettiin valtava yllätys, kun tuo palmuöljyn kieltävä direktiivi hylättiin. Muistaakseni jopa osa vihreistä äänesti tuhoisan palmuöljyn puolesta. Varmasti siellä jaettiin isoja rahasummia sisältäviä kirjekuoria näiden lobbareiden toimesta.

Tästäkään asiasta en ole nähnyt juttua missään lehdissä, kun taas ennen Suomen menoa Euvostoliittoon lehdet olivat täynnä juttuja EU: n järjettömyyksistä.

On tämä niin ääretöntä!