Miksi helvetissä teidän saatanan silakkasuomenruotsalaisten pitää huutaa sitä puoliruotsia, ettehän te saatana edes osaa kunnon ruotsia!

Noin minä huusin suomenruotsalaisten nuorten porukalle, joka tyypilliseen rantahurrien tapaan puhui huutamalla sitä heidän arjalaista kieltään. Tämä tapahtui nuoruudessani viikonlopun yöjunassa Helsingin seudulla. Olin humalassa, kuten olivat kaikki junassa matkustaneet muutkin nuoret.

Aivan kauhee natsi ja rasisti, huokaa nyt moni suvaitsevainen orjasuomalainen sieltä ruudun takaa ja pakkoruotsalainen veivaa varmaan jo neitipoliisi Taposen numeroa.

No entäpäs, jos minä kerron huutaneeni tuon selvällä riikinruotsilla ja tahallani ripottelin sekaan Tukholman murretta. Kyllä ruotsia pitää osata, se on meidän virallinen kieli, tohisee Baja- Maja Henrikssonni.

Katsotaanpas sitten ruotsin Svt:n tämänpäiväinen uutinen:

-Tapauksia, joissa suomea on kielletty puhumasta koulussa tai työpaikalla tulee ilmi tasaiseen tahtiin. Yksi viimeisistä julkisuuteen nousseista tapauksista on Huddingessa sattunut jupakka, jossa sairaanhoitaja Marita Valojäätä ja hänen kollegoitaan kehotettiin käyttämään ruokatauolla ruotsin kieltä.

Tällä hetkellä kieli ei ole syrjintälaissa tarkoitettu syrjintäperuste esimerkiksi iän, uskonnon ja sukupuolen tapaan.

Ja sitten samasta asiasta uutinen Ruotsista:

-"Jos ihmisen ensimmäistä kieltä pidetään huonona, niin sitä alkaa ajattelemaan, että itsekin on huono, ja nämä seuraukset siirtyvät polvesta toiseen".

Tämä viimeinen uutinen tulee tietysti Pohjois- Ruotsiin perustetun Totuus- ja sovintokomission sihteeri Stefan Aro haastattelussa. Ja se ei todellakaan koske suomen kieltä, vaan se koskee Meän kieltä.

Joka ”kieli” on vain suomen kielen murre kaikkien asiantuntijoiden mukaan ja jota kieltä jokainen suomenkielinen ymmärtää täydellisesti. Sille annettiin virallisen kielen asema vain suomenkielisten määrän vähentämiseksi (-50. 000) ja ettei suomalaisia sorrettaessa vahingossa sorrettaisi myös arjalaisia meänkielisiä.

Totuus- ja sovintokomissio on noin puolentoista vuoden ajan kerännyt tornionlaaksolaisten kokemuksia 1900-luvulla tapahtuneesta assimilaatiosta ja pakkoruotsalaistamisesta.

Tuo totuus- ja persläpikomissio ei siis kerää Ruotsissa asuvien suomalaisten kokemuksia, koska suomalaisella ali- ihmisellä ei voi olla järjellisiä ajatuksia ja tunnelmuksia. Nuorena asuin Ruotsissa ja minua ihmetytti aina, kun jo toisen polven suomalaisista jopa 80- 90% ei osannut suomea. Tai varmaan ainakin vähän osasivat, mutta eivät uskaltaneet tai halunneet puhua sitä, koska se oli jo lapsina heiltä kouluissa kielletty ali- ihmisten kielenä.

Rkp ja Baja- Maja Henriksson huutavat kurkku suorana puoliruotsiksi tiibetiläisten "kulttuurisesta kansanmurhasta" , mutta huomautapas tuolle venäläisen näköisellle kummitukselle ruotsinsuomalaisten sorrosta ja olet natsi.

Jörn Donner esitti eläissään niin rasistisia kommentteja suomalaisista ja saamelaisista, että suomenkielinen olisi vastaaviin syyllistyttyään saanut vuosia vankeutta. Claes Andersson esitettiin julkisuudessa pehmeänä nallekarhuna, mutta todellisuudessa hänkin oli rasistinen mulkku. Olin rakentamassa Helsingin vihreälle kermalle taloa As Oy Helsingin Malta, joka oli jättimäinen Hitas- huijaus. Yksi iso asunto tuli Anderssonille ja jouduin sen takia miehen ja tämän vaimon kanssa paljon tekemisiin. Olen harvoin kokenut niin ylimielistä ja törkeää kohtelua.