Syntyisikö meillä kohu, jos Vladimir Zirinovsky eiintyisi Helsingissä itsenäispäivän vastaisessa, tai jossain muussa mielenosoituksessa? No ja varmasti kyllä! Minuakin hermostuttaisi kovasti.

Amerikkalainen senaattori ja presidenttiehdokas McCain heilui Ukrainassa ylimmäisenä, kun Majdan- torilla kaadettiin demokraattisilla vaaleilla valittua hallitusta. Huonohan se hallitus oli, mutta läpeensä korruptoituneessa Ukrainassa se on vakio.

Ja nyt tämä samainen McCain on niiiin pöyristynyt venäläisten hakkeroitua ja julkaistua demokraattisen puolueen salaisuuksia. Mennäänpä kysymään suomalaisilta kadunmiehiltä/naisilta ja 77 % sanoo venäläisten hakkeroineen USA: n vaaleissa äänestyskoneita ja naputelleen lisä- ääniä Trumpille. Uutisointi on ollut sanamuodoiltaan tarkoituksellisen harhaanjohtavaa.

Onhan se nyt päivänselvää, että iivanat menevät USA: n kaikille mahdollisille salaisille sivustoille ja käyttävät niitä hyväkseen. Jos kerran pääsy on. Ja se on aivan yhtä päivänselvää, että jenkit menevät kaikille mahdollisille iivanoiden salaisille sivustoille ja käyttävät niitä hyväkseen. Vai eivätkö osaa?

Trumpista nyt ei ota pirukaan selvää, mutta USA: n ja Venäjän suhteet olisi vain hyvä asia. Trump nimitti juuri vävynsä Jared Kushnerin poliittiseksi neuvonantajakseen. Mies on pesunkestävä juutalainen, joten Israelissa on syytä juhlaan.

Angela Merkel johtaa Eurooppaa ja sen takia Venäjä saattaa hakkeroida Angelaakin, sanoi europarlamentaarikko Heidi Hautala OBS: ssa. Jos joku toinen sanoo Saksan vievän Euroopan Unionia kuin pässiä teuraalle, niin hän on populisti ja natsi. Meillä jumalaisessa EU: ssa kun piti olla nämä EU- parlamentit ja komissaarit, jotka johtavat Eurooppaa.