Tyttöhallituksen ministerit keksivät kilpaa toinen toistaan hienompia lukuja Suomen työllisyydestä ja työttömyydestä, mutta Euroopan Unionin tilastot  työttömyydestä ovat armottoman rehellisiä. Tsekki, Puola ja Unkari ovat viiden parhaan joukossa, kun Maltaa ei lasketa. Nuo kolme maata huomioin sen takia, että ne saavat jättimäiset rahat tästä EU: n elvytyspaketista. Suomikin tukee velkarahalla pahimpia kilpailijoitaan.

Suurin työttömyys on Suomessa, Italiassa, Kreikassa ja Espanjassa. Ruotsi on nyt sattumoisin mukana siinä ryhmässä, mutta Ruotsilla jää kuitenkin joka vuosi miljardeja budjettiin ylijäämää. Tämä Suomen RUPURYHMÄ taas ottaa joka vuosi enemmän ja enemmän velkaa.

Puolassa on jo yli miljoona ukrainalaista ja he ottavat mielellään enemmänkin noita ahkeria sukulaiskansansa edustajia. Ukrainalaisten mukana ei tule kymmeniä raiskauksia ja ryöstöjä päivässä, kuten Ruotsissa ja Saksassa on käynyt sen ”hyödyllisen” maahanmuuton kanssa.

Virossakin on suhteellisen korkea työttömyys, mutta heistä kymmenet tuhannet pendlaavat Suomessa verottomissa töissä. Se loppuu varmasti, kun Viro saa ne 6. 000 miljoonaa EU: n elvytysrahaa. Heidän tilalleen Suomi haalii taas "työperäistä maahanmuuttoa", joka kotouduttuaan heittäytyy siihen kauhistuttavaan kannustinloukkuun.

Se kannustinloukku on ollut aina avoinna myös suomalaisille, mutta he eivät ole siihen halunneet mennä. Ainakaan tähän asti. Jossain lehdessä oli artikkeli Turusta joka päivä Uudenkaupungin autotehtaaseen reissaavista työntekijöistä. Parin tonnin kuukausipalkalla 11- 12- tuntista päivää, eihän sitä nyt kukaan montaa vuotta viitsi tehdä. Verojen ja asumiskulujen jälkeen jää saman verran kuin minkä muut saavat kotona makoilemalla.

Kannattaa vaikka ruveta työperäiseksi maastamuuttajaksi, kuten yhä useampi suomalainen nuori jo tekeekin. Puolassa reilun tonnin palkalla viettää jo parempaa elämää kuin Suomessa puolta suuremmalla palkalla. Verot, asumiskulut, tupakit, kaljat, ruuat ja kaikki on vain murto- osa Vero- Suomen vastaavista. Nyt näissä itäisen Euroopan maissa tapahtuu varmaan vielä huikea palkkojen nousukin näiden EU- tukiaisten takia.