Nyt YK: n pääsihteeri Antonio Guterres on lisännyt Israelin armeijan maailmanlaajuiselle listalle, jossa on lasten oikeuksia rikkoneita tahoja. Ennemmin sille listalle kuuluisi itse YK, joka on maksanut juutalaisia murhanneille palestiinalaisille kuukausipalkkaa vankilassa olon ajalta (kuva alla). Hamasiakaan ei listalla ole, vaikka se murhasi tai otti panttivangeiksi satoja lapsia viime lokuussa.

Israelin armeija IDF on ainoa armeija maailmassa, joka on jo kymmeniä vuosia varoittanut siviilejä tulevista pommituksista. Se varoittaa heitä puhelinsoitoilla, tekstiviesteillä, lentolehtisillä ja vielä ennen iskua hävittäjä ampuu katolle paukkupommin viimeisenä varoituksena.

Esimerkiksi nyt Gazassa IDF on kertonut siviileille vielä mille alueille mennä turvaan. Tehtiinkö niin Raqqassa, Mosulissa ja Aleppossa, missä koko maailma pommitti Hamasin kaltaista Isis- järjestöä!

Aikoinaan Suomessakin kohkattiin siitä, että Israelin armeija tuhoaa terroristien perheiden talot. Tietenkään ei kerrottu sitä, että IDF tekee sen vain poistaakseen tuon kuukausipalkan houkuttelevuuden.

Kertokaa nuo alla olevat dollaripalkat 10- 20 kertaa (ostovoimalla) ja voitte todeta elinkautista istuvan terroristin perheen saavan palkkaa saman verran kuin Ylen pääjohtaja Merja Ylä- Anttila. Merja ei tietenkään ole tappanut kymmeniä naisia ja lapsia, mutta hänen työnsä Ylen pääjohtajana on ollut vielä tuhoisampaa Suomen sananvapaudelle.

pmw1.png

FAO expresses deep alarm over acute hunger in the Gaza StripTällä hetkellä kuvassa näkyvien kerrostalojen asukkaat saavat nauttia merinäköalasta. Alueen valmistuttua tilanne on kuitenkin toinen.Gaza (kaupunki) – Wikipedia

Kuva- arvoitus: kaksi näistä kuvista on Gazasta ja yksi Helsingistä. Kumpi tekee pahempaa jälkeä; Israelin armeija vai Anni Sinnemäki?