Sosiaali- ja terveysministeriössä on Tasa- arvoyksikkö TASY, jonka kaikki 18 jäsentä ovat naisia. Joskus kymmenisen vuotta sitten siinä oli vain 16 jäsentä, jotka silloinkin kaikki olivat naisia.

Suomen naisilla ei siis ole minkäänlaista käsitystä oikeasta tasa- arvosta. Varmaan suureksi osaksi tuon takia Suomessa on jo 90. 000 syrjäytynyttä nuorta miestä ja määrä vain kasvaa vuosi vuodelta.

Esimerkiksi sosiaalisin perustein jaettavien asuntojen jonossa ensin ovat suomalaiset naiset ja sitten maahanmuuttajat vievät loput. Sama kaikessa hyvässä ja mitään velvollisuuksiahan naisille ei saa antaa. Koska he eivät pysty, eivätkä kykene.

Suomi antoi ensimmäisenä maailmassa äänioikeuden naisille, joten meillä on myös oikeus ottaa se ensimmäisinä heiltä pois. Ei tietenkään kokonaan, mutta sallitaan heidän äänestää vain kunnallisvaaleissa. Heidän ajatusmaailmansa kun pyörii kuitenkin niissä pikkuasioissa, niin kuin navetan edessä siemeniä nokkivilla kanoilla.

Perusteena tuolle äänioikeuden rajoittamiselle käy jo pelkästään tuon tasa- arvoyksikön täydellinen valtaaminen vuosikymmeniksi. Miehet eivät koskaan suostuisi tuollaiseen toisen sukupuolen sortamiseen, eivätkä myöskään täysijärkiset naiset.

Tasa-arvoyksikkö (TASY) - henkilöstö

Annamari Asikainen, erityisasiantuntija 
Tanja Auvinen, johtaja 
Katja Danner, lakimies 
Tarja Hedenstam, hallinnollinen avustaja 
Tiina Helojärvi, harjoittelija 
Heidi Hiltunen, projektisuunnittelija 

Nina Järviö, asiantuntija 
Jutta Kaskimäki, lakimies 

Anu Löfhjelm, assistentti 
Riitta Martikainen, tasa-arvoneuvos 
Mari McAteer, erityisasiantuntija 
Hanna Onwen-Huma, erityisasiantuntija 
Eeva Raevaara, neuvotteleva virkamies 
Milla Sandt, projektikoordinaattori 
Terhi Tulkki, hallitussihteeri 
Hannele Varsa, neuvotteleva virkamies 
Outi Viitamaa-Tervonen, projektipäällikkö 
Päivi Yli-Pietilä, neuvotteleva virkamies 

 

Katsokaa tuosta linkistä noiden naisten sähköpostiosoitteet ja lähettäkää mahdollisimman rasvaista palautetta. Lähettäkää mulkun kuvia!