Afganistanista pakolaisena Suomeen saapunut Ewa Tawasoli nousi julkisuuteen kerrottuaan rohkeasti kokemastaan kunniaväkivallasta. Tai hän siis saapui Suomeen turvallisesta Iranista, missä hän oli syntynyt ja elänyt, kuten 80% Suomeen saapuvista afgaaneista.

Täällä hän koki raakaa väkivaltaa perheensä ja sukunsa taholta, koska kieltäytyi käyttämästä huivia, eikä halunnut mennä vanhempiensa määräämään serkkuavioliittoon. Ehkä tämän takia hän teki osin tiedostamattaankin kolme tärkeää havaintoa, jotka johtivat aivan uuden elämäntavan valitsemiseen.

-Muslimien huivipakkoa ja kunniaväkivaltaa arvosteleva musliminainen on suuressa vaarassa joutua kokemaan omiensa taholta raakaa fyysistä väkivaltaa Suomessa.

-Etninen ulkonäkö antaa Ewa Tawasolille, Fatim Diarralle ja kaikille etnisen ulkonäön omaaville naisille 100% turvallisuustakuun liikkua missä tahansa Euroopassa. Sen sijaan länsimaisen ulkonäön omaavilla tytöillä ja naisilla on jo lähes 1. 000 No Go- aluetta Euroopassa.

-Vihreissä suomalaisia miehiä arvostelevasta ja islamia puolustavasta musliminaisesta tehdään nopeasti Kultainen vasikka ja tuhannet kädet kannattelevat hänen nousuaan kunnallispolitiikasta aina eduskuntaan saakka.

Nämä asiat ymmärrettyään Ewa Tawasoli käsitti myös valehtelemisen ja asioiden vääristelemisen merkityksen Suomen vihreässä yhteiskunnassa. Nyt on Tyttöjen päivä ja Ewa Tawasoli on Vihreiden ehdokkaana kunnallisvaaleissa. Niinpä hän kirjoittaakin US- Puheenvuorossa tyttöjen Internetissä kohtaamasta "kauhistuttavasta" väkivallasta. Rivien välistä ja rivien päältä voi heti lukea Ewan tarkoittavan nimenomaan kantasuomalaisten miesten harjoittamaa väkivaltaa.

Ewa Tawasoli ei kirjoita pusikoissa ja asunnoissa tapahtuvista tyttöjen raiskauksista, pahoinpitelyistä ja ahdisteluista, koska hänelle ja Fatim Diarran kaltaisille etnisen ulkonäön omaaville naisille ne ovat täysin tuntemattomia asioita. Eiköhän se netissä lähetetty mul*un kuva ole vielä vaaraton verrattuna siihen, että sitä itteään tulee ihan käytännössä puskissa ja asunnoissa jopa monen miehen pakottamana ja joskus jopa puukolla tai pistoolilla uhaten. Wäkiwalta ja väkivalta ovat aivan eri asioita.

Koronakriisi saattaa olla ohi jo hyvinkin pian ja pakolaisia alkaa taas tulla ovista ja ikkunoista. Sen takia onkin taas syytä luoda katsaus pakolaisten Pohjoismaissa luomaan turvattomuuteen. Ewa Tawasolin maanmiehet, afgaanit,  ovat jo osoittautuneet erittäin väkivaltaiseksi rikollisryhmäksi Ruotsissa ja he ovat perustaneet häikäilemättömiä jengejä ympäri maata.

Ruotsin Borlängessä sijaitsevaan Tjärna Ängar ongelmalähiöön tehtiin satojen miljoonien satsaukset, jotta vältettäisiin tämän pakolaislähiön slummiutuminen ja annettaisiin heille nyt se tilaisuus mitä he ovat niin kovaan ääneen vaatineet. Ja kuinkas sitten kävikään; se oli se sama vanha virsi ja kaikki säkeistöt, kuten kaikkialla Euroopassa.

Tuohon Tjärna Ängar lähiöön rakennettiin myös erittäin korkeatasoinen opiskelija- asuntola, jonne majoitettiin yli sata Ruotsiin muuttanutta vaihto- opiskelijaa. Nyt heistä monet ovat jo palanneet kotimaihinsa ja loputkin vaativat välitöntä muuttoa muualle. He luulivat tulevansa kehittyneeseen Ruotsiin, mutta tuo alue muistuttaa kehitysmaata ja "jopa sotatoimialuetta", kuten eräs tyttö sanoi Aftonbladetin haastattelussa. Tämä tyttö oli jo muutaman viikon aikana todistanut kahta ampumista kotipihassaan, eikä hän edes uskalla iltaisin käydä sadan metrin päässä sijaitsevassa kaupassa. Pihalla ja alueella yleensäkin notkuu  jatkuvasti joutilaiden miesten joukkioita ja hänen pitäisi tehdä kujanjuoksu näiden luku- ja kirjoitustaidottomien etnisten ryhmien läpi. Jotka siis käyvät usein käsiksi ja vähintäänkin huutelevat rivouksia.

Ruotsin kunniakkaassa yliopistokaupunki Uppsalassa taas 80% tytöistä ja naisista pelkää liikkua yksin ulkona ja iltaisin ja öisin se on täysin mahdotonta. Samat ongelman aiheuttajat kuin Tjärna Ängenissä.

Tanskassa on sosiaalidemokraattinen pääministeri, mutta siellä on jo nostettu mohammed pöydälle. Pääministeri Mette Frederiksen piti valtiopäivien avajaisissa kovan puheen, jossa hän luki madonluvut maassa riehuville ei- länsimaalaisille.

-Te ette vie meidän vapauttamme.

- Makkarakioskia pommitettiin, koska siellä myytiin sianlihaa.

-20% vuonna 1997 syntyneistä ei- länsimaalaisista nuorista miehistä oli tuomittu rikoksista jo ennen kuin he täyttivät 21 vuotta.

- Tyttöjä ahdistellaan vain sen takia, että he ovat tanskalaisia. Muslimityttöjä kontrolloidaan ankarasti vain sen takia, että he ovat tulleet liian tanskalaisiksi.

- Nyt on tulossa laki, joka kieltää nuoria miehiä kerääntymästä ja oleskelemasta tietyilla alueilla (parkkipaikat, juna- ja metroasemat) tiettyihin kellonaikoihin, koska se luo turvattomuutta. Ensimmäisellä kerralla kiellon rikkomisesta tulee 10. 000 kruunua sakkoa ja toinen kerta tietää 30 päivää vankeutta.