Israelin asevoimat on tehnyt kaksi ilmahyökkäystä palestiinalaista Islamilainen Jihad -järjestöä vastaan. Hyökkäykset tehtiin Gazassa ja Syyrian pääkaupungissa Damaskoksessa sijaitseviin kohteisiin. 

Gazassa iskun kohteena oli Islamilaisen Jihadin aseellisen siiven, al-Qudsin prikaatien johtaja Baha Abu al-Ata, jonka kerrotaan kuolleen iskussa. Myös hänen vaimonsa kerrotaan saaneen surmansa.

Asevoimien ja Shin Betin yhteisen tiedotteen mukaan al-Ata oli vastuussa lukuisista Israeliin kohdistuneista rakettihyökkäyksistä ja muista terrori-iskuista.

Sekä Islamilainen Jihad että al-Qudsin prikaatit on EU:ssa luokiteltu terroristijärjestöiksi. Israel on yrittänyt murhata al-Atan ainakin kaksi kertaa aiemminkin, kertoo israelilainen Haaretz-lehti.

Israel ampui yön aikana myös kaksi ohjusta Damaskoksessa sijaitsevaan rakennukseen, jota Islamilainen Jihad käytti tukikohtanaan, kertovat Syyrian tiedotusvälineet. Kohteena oli tiettävästi Islamilaisen Jihadin korkeimpaan johtoon kuulunut Akram al-Ajouri. Syyrian tiedotusvälineiden mukaan al- Ajouri ja hänen poikansa saivat surmansa.

Viimeistä lausetta lukuunottamatta tuo oli suoraa lainausta Yleltä. Ja tämä samainen Ylen kertoo kuinka "al- Jazeeran ja muiden tiedotusvälineiden mukaan Israelin iskut ovat omiaan kiihdyttämään väkivaltaisuuksia".

Tyypillistä Ylen roskaa. Israeliin ammutaan raketteja lähes joka päivä ja viime aikoina nimenomaan tuo Islamilainen Jihad on ollut syyllinen.

Syyriassa on venäläisten S- 400 ohjustorjuntajärjestelmä, joka on maailman paras laatuaan ja jota venäläiset sotilaat käyttävät. Israel ampui nuo ohjuksensa Libanonin ilmatilasta. S- 400 havaitsee ohjukset jo satojen kilometrien päästä, joten se olisi varmasti pystynyt torjumaan nuokin kaksi ohjusta.

Tuo Islamilainen Jihad on täysin Iranin luoma terroriorganisaatio. Venäjällä ja Israelilla on sopimus, jonka mukaan Israel saa aina halutessaan hyökätä iranilaisia joukkoja vastaan, jos nämä tulevat 100 km lähemmäksi "vanhaa rajaa" ( vuoden 1967 raja ).

Venäjän Syyriassa olevissa joukoissa on ilmeisesti paljon henkilöitä, jotka myös tiedustelevat Israelin laskuun. Ei tuollaistakaan yhtä asuntoa nyt ihan kauempaa voi vakoilla ja onko terroristi milloin kotosalla, jotta hänet tappaa voi. Näin ollen Israelin ja Venäjän loistava yhteistyö toimi jälleen ja pahimpia terroristeja pistettiin kylmäksi.

Ensi vuonna Jerusalemissa!