Arvostettu ruotsalainen toimittaja Peter Kadhammar on kyllästynyt maansa kovaan sensuuriin. Kirjoittakaa gangsterien nimet, että me tiedämme mitä tässä maassa tapahtuu, kirjoittaa hän sosiaalidemokraattisessa Aftonbladetissa. Ja jos on ihmeellinen hänen ulostulonsa, niin vielä enemmän ihmetyttää hänen artikkelinsa julkaisu Aftonbladetissa.

On vapauttavaa lukea amerikkalaisia medioita, koska siellä nimetään ihmiset tärkeissä tapahtumissa ja siten on helpompi ymmärtää historiaa. Kadhammar mainitsee esimerkkinä Ruotsin sensuurista vähän aikaa sitten olleen murhaoikeudenkäynnin, jossa tuomittiin Sebastian Jobe niminen henkilö ja lisäksi monia muita harvinaisen pitkiin vankeusrangaistuksiin. Häntä ihmetytti, kun mitään henkilöiden taustoja ei kerrottu näinkään suuressa jutussa.

Tuo Sebastian Jobe muuten tuli pakolaisena ensin Tanskaan, mutta hänet ja hänen jenginsä karkotettiin sieltä. Tämän jälkeen nämä rikolliset siirtyivät Ruotsiin, saivat pikavauhtia kansalaisuudet ja perustivat harvinaisen väkivaltaisen huumekauppaa harjoittavan jengin.

Ruotsissa tosiaan ammutaan ja räjäytellään joka päivä, ruumiita löytyy päivittäin ja vuodessa raiskataan 10. 000 naista ja tyttöä (vrt. Suomi 1.000 raiskausta, joista 38% ulkomaalaisten tekemiä). Lehdet eivät kuitenkaan kerro asioista mitään oleellisia tietoja. 

Kadhammarin suurin huoli on kuitenkin se, että Ruotsiin on kasvanut jo suuri vaihtoehtoinen nettilehdistö, joka paisuu kuin pullataikina. Samnytt, Nyheter i dag ja jo tavallista sanomalehteä muistuttava Fria tider. Tämä Fria tider kirjoittaa kaikista mahdollisista maailman asioista ja korkeatkin poliitikot antavat siihen haastatteluja (Ebba Busch, krist).

Ruotsin sensuurimedia on siis häviämässä pelin ja yhä suuremmat raha- ja tilaajavirrat menevät näihin asioista suoraan kertoville sivustoille. Meillä Suomessahan Hesari ja Yle harjoittavat jo neuvostoliittolaista sensuuria, mutta iltapäivälehdet kertovat sentään enemmän. Suomessa on vielä hyvä kenttäpoliisi, mutta Maria Ohisalon stasilainen poliisijohto valehtelee ja salailee kaikissa maahanmuuttajien rikosjutuissa.

Alla olevan kuvan ja tekstin minä lainasin (varastin?) Yrjöperskeles- blogista. Jumala minut armahtakoon!

yrj%C3%B6.jpg

Olemmeko saavuttaneet järjettömyydessä sen äärimmäisen asteen jossa osa ihmisistä on vastuussa asioista jotka tapahtuivat ennen kuin he syntyivät ja osa ihmisistä puolestaan ei ole vastuussa siitä mitä he juuri nyt tekevät?