Suomessa on Ruotsin tapaan juhlittu ja mainostettu näitä pääosin muslimitaustaisia räppäreitä, joilla on tiiviit yhteydet väkivaltaisiin huumejengeihin. Koraani kieltää kauniin musiikin, laulut ja tanssit, mutta nytkyttää ja änkyttää saa.

Tässä Ruotsista sosiaalidemokraattisen Aftonbladetin kuva- ja nytkytyskollaasi räppäreistä, joilla on kaikilla oikein moninkertaisen murhamiehen ja huumekauppiaan, Kurdiketun (Kurdiska räven), kultaiset sormukset tunnuksenaan. Kurdikettu on nyt pidätetty Iranissa ja jopa Aftonbladet tuomitsee Ruotsissa harjoitetun rikollisten räppärien palvonnan.

Ylellä oli vain viikko sitten ihaileva juttu Ruotsista Suomeen tulleesta räppäristä, joka oikein kehuskeli rikollisella taustallaan. Valtavalla, verovaroin kustannetulla budjetilla toimivan Ylen moraalinen johtajahan on Rakel Liekki, jonka "työhistorian" ja siis CV- kuvagallerian on jopa Googlekin sumentanut! Meillä kun eivät menesty enää ydinperhettä ja perhearvoja kannattavat, vaan nykyään ovat enämpi persearvot tapetilla ja kuvissa.

Noissa Aftonbladetin kuvissa näkyy "syrjäytyneillä ja haavoittuvassa asemassa olevilla" mamuilla kilokaupalla kultaa ja aseita, jotka ovatkin paras lääke köyhyyden torjunnassa. Suomessakin mamu- taustaiset nuorisojengit kiertävät jo isoilla porukoilla lähiöissä, mutta nykyään ne veriset haavat löytyvätkin aina Ylen ja Hesarin rasisteiksi leimaamista suomalaisnuorista:Tää on meiän brothan aluetta, yalla, yalla, ja nyt loppu se satans mikroaggressio ja eikun puukolla kylkeen!

Hyvin usein sitä ei saa mitä tilaa, vaan saakin jotain aivan muuta ja muiden tilaamaa. Näin on nyt käynyt meille suomalaisille.