1. Suomalaistaustaisten määrä vähenee häkellyttävän rajua vauhtia ja sadan vuoden kuluttua meitä on enää miljoona. Tähän johtopäätökseen päätyi Heikki Bergholm ruutupaperinsa äärellä marraskuussa 2023. Kirjoittaa Hesari.

2. On siis kiire ymmärtää, että työkykyistä väkeä pitäisi houkutella maahan, eikä estää asettumasta tänne. Pian siirtolaisista kilpaillaan. Näin  kirjoittaa Hesarin tiedetoimittaja Annikka Mutanen ja ilmeisesti ruutupaperille hänkin.

3. Junien maksiminopeus ei voi olla enempää kuin 60km/h, koska ihmisen sisälmykset eivät kestä kovempaa vauhtia ja ihminen hajoaa siihen junan penkille. Laski Hesarin toimittaja sata vuotta sitten juuri keksitylle ruutupaperille.

4. Ruotsin vankeinhoitolaitoksen arvion mukaan kriminaalihuollosta on kasvamassa yksi maan suurimmista työnantajista ja siitä on tulossa uusi "Volvo" (29. 000 työntekijää). Kirjoittaa Hesarin toimittaja Hilla Körkkö ja ilmeisesti hän on käyttänyt tätä juuri keksittyä tietokonetta.

Tämä Annikka Mutasen uutinen 2. liittyy tietysti itärajasta käytävään keskusteluun ja hän haluaa itärajan kokonaan auki ja kaikki väkivalloin maahan tulevat "siirtolaiset" otettavaksi avosylin vastaan. Nämä ilman papereita tulevat Lähi- idän, Somalian jne. kansalaiset kuitenkin toteuttavat Hilla Körkön uutisen 4. skenaarion.

Mutanen kuitenkin suoraan myöntää, että tämä luku- ja kirjoitustaidottoman (30% Migri 2015) ammattitaidottoman ja rikollisen väen tulo tuhoaa suomalaisen hyvinvointivaltion ja silloin vanhukset ovat lastensa ylläpidon varassa. Tosin hänen visiossaan suurimmalla osalla vanhuksia ei ole lapsia, joten he kuolevat nälkään, mutta sehän se vasta onkin solidaarisuutta maailman muita nälkään kuolevia kohtaan!

Tyypiliseen Hesarin tapaan hän huijaa lukijoita käyttämällä sanaa tasa- arvo, vaikka hänen feministiset piirinsä ja maahanmuuttajat tuomitsevat nykyään jyrkästi sanan tasa- arvo. Heidän mielestään kun pitää käyttää ja toteuttaa yhdenvertaisuutta, joka on intersektionaalisen feminismin keskeinen ja Tikkurilan värikarttaan pohjautuva kastijako töiden, asuntojen ja kaiken hyvän jaossa.

Ylellä oli juuri ohjelma Libanonista, missä vanhemmat libanonilaiset kertoivat haikaillen, ettei ennen vuoden 1975 sisällissotaa kukaan kysellyt ihmisten uskontoa ja heimoa. Nykyään siellä jaetaan joka ainoa työpaikka uskonnon, heimon, klaanin, jne, taustan perusteella. Osaamisella ei ole mitään väliä ja sehän näkyy romahtaneessa Libanonissa, kuten se näkyy jo Suomen julkisella sektorillakin!

Onneksi meillä on Mari Rantanen ja muut PS- ministerit, jotka parhaillaan laativat tiukkaa lainsäädäntöä hyvinvointivaltiomme tuhoavan "volvo"- maahanmuuton estämiseksi. Se Petteri Orpon Tunnin junan takkuaminen saattaa tuhota hänen sisälmyksensä, mutta siitähän varoitettiin jo sata vuotta sitten!

Suomessa asuu, tai käy ulkomailta töissä jo satoja tuhansia ihmisiä, jotka tekevät pimeänä tai alipalkalkattuina töitä samalla sosiaalitukia nostaen. Eivät he mitään sorrettuja ole, koska heille jää  kuukaudessa käteen enemmän kuin veronsa maksavilla kantakirjasuomalaisilla.