Hesari ja Yle ovat nyt voimalla mitätöimässä tuota uutista Helsingin pakolaisnuorten kasvavasta jengirikollisuudesta, joten minun on vielä kerran noustava blogille tämän asian kanssa. Hesari kertoo Helsingin olevan päivällä turvallinen, mutta ruskeat tytöt ja ruskeat pojat voivat liikkua missä tahansa ja mihin kellon aikaan tahansa turvallisesti Helsingissä.

Tänään sosiaalidemokraattisessa Aftonbladetissa on iso artikkeli poliisin sodasta Märstan rikollisjengiä vastaan. Märsta on pieni kunta Tukholman lähellä ja Ruotsissa noita rikollisjengejä on jo kaikissa kaupungeissa.

Sodasta kyllä, koska poliisitaloa on ammuttu kiväärillä, poliisiautoja on tuhottu, kunnantaloon ja muihin rakennuksiin on isketty polttopulloin, sekä 30 - 50 autoa on poltettu. Itse rikollisryhmään tiedetään kuuluvan vain 64 henkilöä, mutta heillä on vahva junioritoiminta ja tuhansien muslimien yhteisö seisoo heidän takanaan.

Kaikki lähti siitä, kun poliisi tehostetussa iskussaan takavarikoi paljon aseita, löysi valtavat huumekätköt ja kymmeniltä rikollisilta ja heidän perheiltään lakkautettiin sosiaalituet.

-Tällä viikolla Göteborgissa tuhottiin katolinen kirkko keskellä päivää ja työntekijä näki lähi- itäläisen miehen poistuvan paikalta.

- Potilaskäynnillä ollut ambulanssi tuhottiin taas  kerran ajokelvottomaksi ja potilas joutui odottamaan uutta autoa.

- Käsikranaatti heitettin nyt yöllä asuntoon Uppsalassa.

-Viime yönä Göteborgissa tehtiin viisi ryöstöä 40 minuutissa.

- Malmössä monta jengiläistä tunkeutui yöllä asuntoon ja asukkaat ryöstettiin.

Tuota samaa loputtomiin, päivästä ja viikosta toiseen. Näin suomalaisessa katsannassa tuo kirkon tuhoaminen on tietysti ihan oikein, koska meillähän itse sisäministeri Maria Ohisalo on aloittanut jihadin kristittyjä vastaan. Papit lähettävät jo saarnojaan Päivi Räsäsen tarkastettavaksi, ettei vaan ihan saarnastuolista revitä poliisiautoon! Kyllä on aikoihin eletty!

Ruotsilla ei ole enää mitään paluuta siihen Kansankotiin, mutta me suomalaiset voimme vielä riemusaatossa palata siihen tarunhohtoiseen Impivaaraan! images.jpg

Kepuleiden Anneli Saarikko esittää lapsellisia kommentteja tuosta Helsingin onneksi vielä pienestä pakolaisten rikollisuudesta ja kaikki ministerit huutavat kuorossa: rahaa, rahaa ja lisää rahaa rikollisille ja heidän perheilleen. Sitä on Ruotsissa tehty nyt kymmeniä vuosia ja tulokset ovat karmeat.

Sen sijaan ministerit eivät puhu mitään kantakirjasuomalaisten nuorten syrjäytymisestä, mistään rahoista puhumattakaan, vaikka heitä on jo 90. 000. Ilmeisesti tyttöhallitus toivoo näiden nuorten vain kuolevan nopeasti pois ja niinhän siinä tulee väistämättä käymäänkin. Nämä suomalaiset eivät kuitenkaan perusta ryöstöjengejä, eivätkä puukota sivullisia.

Halpa ulkomainen työvoima on syrjäyttänyt suomalaiset nuoret rakennuksilta, metsätöistä ja muilta aloilta, jotka ennen Impivaaran aikaan olivat nuorille hyvä paikka voimaantua ja päästä kiinni työelämään. Pääkaupunkiseudun bussifirmat ovat hyvä esimerkki, koska siellä suuri osa mamu- taustaisista kuljettajista ajaa valtion palkkatuella. Ja näiden yritysten palkkatuen ehto on juuri vain ja ainoastaan maahanmuuttajien palkkaaminen.

Suomessa 4- 6 (?!) kielteistä päätöstä saaneet pakolaiset lähtevät parissa päivässä turvasäilöstä vapaaehtoisesti kotimaihinsa, kun sen kerrotaan olevan ainoa vaihtoehto. Turha heille on leikkitöitä keksiä, koska muutaman vuoden kuluttua he ovat kuitenkin jo Kelan vakioasiakkaita ja riehuvat kaduilla. Pannaan 2. 000 euroa rahaa taskuun ja se on ostovoimaltaan 10. 000- 20. 000 euroa heidän kotimaissaan. Kreikan pakolaisleireillä on jo pitkään tarjottu 2. 000 euron paluurahaa pakolaisille, kertoi eräs ruotsalainen avustustyöntekijä, joten niistä ei tarvitse olla huolissaan.

Somalit valittavat jatkuvasti Suomen rasismista, eikä heidän mielestään PASKAMAA Suomessa ole edes kulttuuria! Heidän aktiivinen palauttamisensa  Somaliaan on aloitettava, kuten Tanska ja Norja jo tekevät. Se olisi heidän kohdallaan inhimillisintä mitä voidaan kuvitella ja eikös meillä siihen ole pyrkimys! Tuossa Hesarin artikkelissakin Ujuni Ahmed kertoi nimenomaan hyvin monia somalilapsia ja nuoria lähetettävän vanhempiensa kotimaahan oppimaan tavoille. Ja hyvin näyttävät oppineen!