ISIS kertoi lähettävänsä taistelijoita Eurooppaan tulevien pakolaisten mukana ja totta puhuivat. Lokakuussa haki yksi tuon murhaporukan jäsen turvapaikkaa Serbiasta  ja jo marraskuussa hän osallistuu joukkomurhaan Pariisissa.

ISIS olisi pitänyt nitistää jo alkuunsa, nyt siitä tuli kymmenien vuosien painjainen. Kalifaatin alueella asuu 7- 15 miljoonaa ihmistä ja Euroopassakin sillä voi olla jo miljoonia kannattajia. 3 000- 4000 on lähtenyt Euroopasta järjestön riveihin sotimaan  ja suuri osa näistä on palannut kotimaihinsa. Palannut: paennut tai lähetetty, kuten tämä Pariisin mies.

Pidin tuota Nasima Razmyaria joskus fiksuna pakolaisnaisena, mutta hänen blogejaan luettuani olen tullut toisiin ajatuksiin. Tämä sdp: n kansanedustaja jauhaa pelkästään pakolaisten asioista ja ilman mitään hajua todellisuudesta. Perjantaina Nasima väittää pakolaisten kunnollisen kotoutuksen voivan jopa puolittaa Suomen kestävyysvajeenSiis pidentämällä pakolaisten 3 vuoden kotoutuslomaa vielä vuosilla ja laittamalla siihen miljardin lisää säästämme 4. 5 miljardia. Täydellistä huuhaata kansanedustajalta!

Korskeat muslimimiehet eivät rupea naisten paskatöihin: siivous-, hoito- tai palvelualoille. Ja perinteisiä miesten töitä he eivät sitten joko osaa, tai ovat niihin muuten kykenemättömiä.

Nasiman isä on hyvä esimerkki siitä kestävyysvajeen parantajasta; mies tuli verrattain nuorena Suomeen, mutta ei tehnyt päivääkään töitä uuden kotimaansa hyväksi. Sossun ja suomalaiset veronmaksajat pisti elättämään itsensä. Nasima itse kertoi jossain haastattelussa.

Muutin tosiaan itse nuorena Ruotsiin ja silloin me suomalaiset menimme suoraan töihin. Televisiot ja huonekalut ostettiin sitä mukaa, kuin palkkaa tuli. Ei ollut mitään valmiiksi kaustettuja yksiöitä taulutelevisioineen, kuten Suomeen tuleville pakolaisille on.