Pääministeri Juha Sipilä istuu itse suihkukoneen ohjaimissa, kun hän matkustaa valtiovierailulle Aasiaan. Vihreiden Ville Niinistö taas veivaa polkupyörällään sohjoisia Helsingin katuja sukkahousut soiden. Siinä viime viikkojen yleisin ja  epäsuhtaisin taistelupari. Suomen vihreä maaseutu vastaan kaupunkilainen tuontivihanneksia näykkivä eliitti.

Viimeiset 15 vuotta Ylellä on ollut lähes viikoittain ohjelmia lestadiolaisten ongelmista. Joku lestalapsi on riidellyt perheensä kanssa ja heti hänestä on tehty ohjelmaa A- studiossa tai muissa Ylen ohjelmissa. Kuinka monella suomalaisella on riitoja sukulaistensa kanssa? Kaikilla. Kymmenet ihmiset ovat joutuneet raastupaan, kun he ovat arvostelleet islaminuskoisten monasti Suomen lakien vastaisia tapoja.

Sipilä on joskus puuttunut tähän Ylen harjoittamaan vainoon edustamaansa uskontoryhmää kohtaan ja nyt kaupunkilaiseliitti on kuohuksissaan.

Lähes kaikki presidentit ja päämisterit ovat jossain vaiheessa joutuneet napit vastakkain median kanssa, joten ei tämä sinänsä mitään uutta ole.

Nykyhallitus on kuitenkin ajanut läpi sotet, toteutti kymmeniä vuosia vatkatun kauppojen aukioloaikojen vapauttamisen, vapauttaa alkoholin myyntiä, tekee suuria energialinjauksia, tukee telakoita ja kaivoksia, oli avittamassa monien bioenergiatehtaiden ja - voimaloiden syntyä etc.etc.

Sotesta saattaa kokoomuksen ansiosta tulla huonokin, mutta ei sitä vielä tiedä. Nuo muut hankkeet ovat kuitenkin tuomassa kymmeniätuhansia uusia työpaikkoja ja niistähän Suomessa juuri on pula. Euroopassa ollaan jo kyllästyneitä Venäjä- pakotteisiin, koska siitä kärsivät eniten eurooppalaiset maajussit. Niiden poistuminen saa Suomen talouden lopullisesti huikeaan nousukiitoon.

Suomalaisesta takapajuisuudesta kertoo hyvin tämänvuotinen Tieto- Finlandia, se meni Kiinan yhden lapsen politiikasta kertovalle kirjalle. Vanha asia, mutta kun kun Kiinasta pitää aina kaivella jotain negatiivista. Ilman tuota politiikkaa Kiinassa olisi tänään 3 miljardia asukasta ja Kiinan länsiraja olisi jossain Turun seuduilla.