Minun viestini jengeille on selvä: Te ette tule onnistumaan tavallisten ihmisten terrorisoimisessa. On olemassa vahva poliittinen tahto teidän rikollisuutenne murskaamiseen ja poliisi tulee puhaltamaan teidän niskaanne. Ryöstitte sitten ihmisten rahat tai harjoititte väkivaltaa viattomia tanskalaisia vastaan. 

Täytyy nähdä, että väkivaltarikollisuuden raaistumisessa voidaan tilastoissa nähdä etninen kallistuma. Vakava etninen kallistuma.

Kerran oli aika, jolloin Tanskassa ei tarvittu erityisen kovia rangaistuksia. Koska ei ollut paljon rikollisuutta. Niin se oli Tanskassa aikoinaan. Me olemme joskus olleet maa, jossa oli vähiten rikollisuutta maailmassa.

Se on valitettavasti muuttunut. Se on onnettomasti yhteydessä ulkomaalaispolitiikkaan. Rikollisuuden kuvassa on tapahtunut suuri muutos ja sen takia olemme joutuneet kiristämään rangaistuksia monta kertaa.

Puhujana oli tietysti Tanskan sosiaalidemokraattinen pääministeri Mette Frederiksen, mutta suomalaisessa katsannassa hän on natsi. Jolloin Hesari ja Yle liittävät aina häntä koskeviin kirjoituksiinsa sanat natsi ja fasismi. Kirjoitus saattaa siis vaikuttaa neutraalilta, mutta lukijan takaraivoon jäävät soimaan ne sanat natsi ja fasismi. Kaksoisviestintää kauneimmillaan, sanoisi tuohon Joseph Goebbels.

Tanskan vangeista puolet on ulkomaalaisia. Viime vuonna Tanskassa oli vain 18 jengiampumista ja 4 murhaa, kun taas Ruotsissa oli 391 ampumista ja 62 murhaa.

Tanskan kovat otteet ovat siis alkaneet purra. Siellähän jengiin liittyvästä rikoksesta saa tietyillä alueilla tuplatuomion ja rikollisten ulkomaalaisten karkotuksia on lisätty. Lisäksi oleskelu juna- ja metroasemilla tiettyinä kellonaikoina on kielletty ja siitä rangaistaan heti. Tämä tarkoittaa aikoja, jolloin tanskalaiset matkustavat töihin ja lapset kouluihin.

Tanskassa on vielä oma Kotiuttamisvirasto, joka järjestää rötöstelleiden tai sosiaalitukiin takertuneiden pakolaisten paluumuuton. Reilusti rahaa taskuun, hyvästi ja Halleluja!

Yrjöperskels on hyvin referoinut Iltasanomien jutun, jossa haastatellaan tuota arabi Aladin Maheria. Mikä lie imaami olevinaan, mutta hänen puheistaan käy hyvin selville miksi meidän pitää pelätä ja varoa muslimien harjoittamaa islamia. Maher ei edes yritä peitellä halveksuntaansa Suomea ja suomalaisia kohtaan.

Nuokin musliminuorten ryöstöretket johtuvat vain moskeijoissa saaduista opeista, joissa kehotetaan pahoinpitelemään, ryöstämään, nöyryyttämään ja alistamaan suomalaisnuoria. Lauttasaaressa ja monissa muissa paikoissa nuoriso ei enää uskalla liikkua ulkona iltaisin ja varsinkaan yöllä, mutta se on näiden pikkuterroristien tarkoituskin. He hallitsevat kaupunginosia ja katuja! Tuon linkin takana kerrotaan tukholmalaisesta lapsiperheestä, joka valitsi moottoritiellä väärän rampin ja nousi vahingossa Märstan kalifaattiin. Paikalla notkunut muslimijengi rupesi heti ampumaan autoa!