Sanna Marin lupasi Ukrainalle olemattomat hävittäjät ja kaikille Puolan naisille ilmaiset abortit Suomessa, joten eikö hän voisi saman tien luvata Ukrainalle myös Suomen jäänsärkijät. Niiden vaihtoa uusiin kun jo harkitaan. Jäänsärkijöissä on vahvat pellit, joten olisi hyvin yksinkertaista muuttaa ne sotalaivoiksi. Sillä lupauksella Sanna saisi varmasti kuvansa myös ulkomaisiin lehtiin.

Valtiovarainministeriö kertoo tänään, etä pian Suomi ottaa velkaa 15 miljardia vuodessa. Sehän on täysin kestämätön tie, eikä sitä velkaa todennäköisesti niin paljoa enää saadakaan. Eikä voida ottaa, koska korkomenot paisuvat vaan.

Suomessa on yli 300. 000 työtöntä, joille maksetaan työttömyyskorvausten lisäksi ainakin saman verran muita yhteiskunnan tukia. Tarvitaan radikaaleja toimia heidän työllistämisekseen, eikä pelkkää höpinää maahanmuutosta.

Saksassa yli 60% kansasta on löytänyt työuran oppisopimuksen kautta. Miksi meillä ei kukaan edes mieti sitä! Siellä yritykset täsmäkouluttavat työntekijät ja saavat valtion tukea. 

Suomessa ei tietenkään voida lopettaa kerralla massiivista työttömien oppisopimuskoulutusta, kurssitusta ja muuta tuhansia ihmisiä työllistävää hemputusta, mutta sitä Saksan mallia voitaisiin kokeilla tietyillä työvoimapulasta kärsivillä aloilla.

Maksettakoon yrityksille vaikka työttömyyskorvauksen verran palkkatukea työttömän kouluttamisesta. Ei aikuisille ihmisille tarvitse enää opettaa matematiikkaa, sukupuolivalistusta ja transvestiikkaa. Nykyinen työelämä vaatii täsmäkoulutusta, jota pystyvät antamaan vain ne tietyille aloille erikoistuneet yritykset.

Saarikon ylimääräiset lapsilisät maksoivat 100 miljoonaa, josta varmaan 70% meni sitä ei- tarvitseville hyvätuloisille. Noin sitä rahaa syydetään sokeasti ympäriinsä, mutta mitään Saksan mallin kaltaista ei suostuta edes harkitsemaan.

Sanna Marinin hallitus olisi voinut teettää tutkimuksen vuoden 2015 pakolaisten menestymisestä Suomessa ja siten osoittaa maahanmuuton valtavat hyödyt. Ehkä he ovat tutkimuksen teettäneetkin, mutta tulokset ovat olleet kauhistuttavat. Työllisyysaste 20- 30 % (virolaiset 75%) ja tuhansia toinen toistaan törkeämpiä rikoksia.

Tässä yksi heistä: Ashkan Shirzei raiskasi kolme alaikäistä ja sai 6v 8kk vankeustuomion. Ashkan vasemmalla.

kome%20alaik%C3%A4ist%C3%A4.jpg