Kymmenkunta vuotta sitten Suomelle yritettiin luoda uutta brändiä isolla rahalla ja isokenkäisten avulla. Eihän siitä tietysti tullut kuin sotea ja sekundaa.

Itse olen aina pitänyt Marimekkoa Suomen luonnollisena brändinä, mutta nyt hallituksen tyttöviisikko on ehkä tiedostamattaankin rakentamassa meille MarinGekko- brändiä. He ovat nimittäin EU: n viimeaikaisista toimista oivaltaneet, ettei valtion velkoja tarvitse milloinkaan maksaa takaisin. Ei iän kuuna päivänä, aldrig någonsin!

EU on nyt päättämässä paketista, jossa umpivelkaantunut Italia saa jättimäisen 82 miljardin euron lahjapaketin kaikilta EU: n nettomaksajilta. Se olisi verrannollinen vain tapaukseen, jossa 5- vuotias poika saa joululahjaksi oikean Porschen. Siitä paremmaksi voi pistää enää Valtion Huoltovarmuuskeskus, joka lahjoitti elämässään epäonnistuneelle Onni- vesselille sekä Porschen, että luxus- Bentleyn. Muutenhan meillä on menty tässä koronakriisissä ihan Talvisodan ja malli Cajanderin mukaan. Tosin ei ole saatu kokardia, eikä kasvomaskia, mutta politrukkeja on ollut televisiossa sitäkin enemmän. (Enid Blyton: Viisikko tekee huorin, suom. huom.)

 Nyt hallitusviisikkomme on siis päättänyt siirtää Suomen nettomaksajasta Italian koriin nettosaajaksi. Suunnitelma on nerokkaan yksinkertainen: otetaan niin paljon velkaa, että valtio romahtaa ja hätääntyneet Saksa ja Ranska lähtevät isolla rahalla meitä pelastamaan. Eikä kerätä veroja enää ja paisutetaan julkinen sektorimme suuremmaksi kuin Neuvostoliitossa milloinkaan. Italian ei tarvitse säästää mistään, joten ei meidänkään tarvitse leikata mistään.

Olisiko tässä nerokkaassa MarinGekko- suunnitelmassa kuitenkin sellainen mahdollisuus, että piskuinen Suomi ei pääsekään Italian lahjakoriin, vaan putoaakin Kreikka- koriin, jota myös roskakoriksi kutsutaan. Sitten tulevat kamreerit ja antavat 24 tuntia aikaa esittää 30 milijaardin leikkauslista. En tiijä, vaikea näitä asioita on meitin tämmösten ihmisten käsittää ja ymmärtää.

Suomen uuteen MarinGekko Brändiin kuuluu talouden lisäksi tietysti myös eettinen puoli, josta vastaa nyt Adult Movie Star (HUORA, suom. huom.) Rakel Liekki. Nuorena hän saavutti mainetta ja pätevöityi pornofilmeissä, minkä lisäksi hän kehitti kielitaitoaan. Päästyään kansanedustaja Silvia Modigin naima- avustajaksi huomattiin nopeasti hänen liukas kielen käyttönsä ja niinpä Liekki pääsi Ylelle käyttämään kieltään myös puhumiseen. Hänellä on Suomessa harvinaisen vahva uhristatus: nainen, lespo ja Adult Movie Star (HUORA, suom. huom.)

Me lehdistössä päätämme mistä vaaleissa puhutaan, julisti Journalisti- lehden päätoimittaja Maria Pettersson. Ja Rakel Liekki (tiedätte kyllä mikä. suom. huom.) päättää Ylellä mitä hänen valitsemansa kolumnistit sinne kirjoittavat ja näin hän herkällä dildo- kädellään ohjaa Suomen kansan ajattelua ja ymmärrystä.

Tähän kirjoitukseen piti kuulua vielä Pekka Haaviston Ulkoministeriöön perustama puppelipoikien homohaaremi, mutta nyt on ruvettava raveja pelaamaan!