Ulkomaalaiset eivät vie suomalaisten työpaikkoja, sanoi työministeri Tuula Haatainen eilen.  Sehän on täyttä PASKAPUHETTA, kuten Li Anderssonilla on tapana sanoa.

Rakennusalalla työskentelee 180.000 henkeä. Kymmenen vuotta sitten meille tuli pakollinen veronumero, joka näkyy jokaisen rakentajan taskusta löytyvistä Valtti- korteista. Ennen kortin tuloa verottaja arvioi sitä hakevan 30. 000 ulkomaalaista, mutta jo ensimmäisenä vuonna sitä haki 63. 000 henkeä. Näin ollen voimme arvioida ainakin 50. 000 kantakirjasuomalaisen miehen menettäneen työpaikkansa halpatyövoiman takia, koska Suomessa ei ole koskaan ollut pulaa kymmenistä tuhansista rakentajista.

Suomen rahavirroista vastuussa oleva verottaja oli siis noin pihalla maan tilanteesta ja erehtyi 50% tässä äärimmäisen tärkeässä asiassa. Eikä tuo veronumero tarkoita silti, että nuo ulkomaalaiset maksaisivat veronsa Suomeen. Mainos- TV tilasi verottajalta tutkimuksen rakennusalalla työskentelevien ulkomaalaisten veroista ja palkoista.

Verottaja tutki sitten 14. 000 ihmisen tiedot ja totesi näiden ansainneen Suomessa 160 miljoonaa euroa yhden vuoden aikana. Heidän maksamiensa verojen määrää tutkimuksen tehnyt Sari Wulff ei kertonut, vaan totesi: ilmeisesti he maksavat verot kotimaihinsa. Samoin hän ihmetteli näiden ulkolaisten pieniä palkkoja, mutta totesi: eihän alipalkkaus ole Suomessa rikos.

Ja ulkomaisen halpatyövoiman käytön perusideahan on juuri se, että RIKOLLISEN ALHAISILLA PALKOILLA LYÖDÄÄN SUOMALAISET ULOS TYÖMARKKINOILTA. Tämähän on jo toteutunut hyvin suomalaisten miesten kohdalla, kun 90. 000 nuorta miestä on lopullisesti syrjäytetty tästä yhteiskunnasta.

Verottaja on siis täysin pihalla Suomen tilanteesta, mutta tyttöhallitus on sitä vielä enemmän. He kun väittivät luoneensa 50. 000 päätösperäistä työpaikkaa, mutta valtiovarainministeriön virkamiehet laskivat niitä tulleen korkeintaan 10. 000. Näin voimme nähdä verottajan erehtyvän 50%, mutta hallitus erehtyy peräti 80%! Ja vielä asiantuntijoiden raportin jälkeen nuo naiset änkyttävät olevansa oikeassa. Kreikka väärensi aikoinaan kaikki valtion luvut euroon päästäkseen ja meillä mennään nyt samaan malliin. Se kansainvälinen luottamus Suomeen on muisto vain tämän hallituksen jälkeen.

PS. En löytänyt linkkiä tuohon Sari Wulffin tutkimukseen, vaikka monasti ennnen olen sen löytänytkin.