Sisäministeri Maria Ohisalo vaatii Suomeen nopeassa tahdissa 80. 000 työperäistä maahanmuuttajaa. EU:n alueella asuvat työttömät voivat tulla tänne milloin tahtovat, mutta kun he eivät tahdo. Ohisalo tahtookin sen sijaan noita työperäisiä (lue: päätösperäiset työttömät) Lähi- idästä ja Afrikasta. Ja he tosiaan tahtovat tulla Suomeen, mutta eivät he töihin tahdo mennä.

Ohisalo voisikin kierrellä Espoon, Vantaan ja Helsingin mamulähiöissä, joissa hän näkisi heti vähintään 50. 000 tervettä ja työikäistä maahanmuuttajaa, joilla ei ole, eikä ole koskaan ollut aikomustakaan mennä töihin. Hänen pitää kuitenkin lähteä kierrokselleen vasta puolen päivän jälkeen, koska nämä oleskelulupansa kirjaimellisesti ottavat ihmiset nukkuvat pitkään.

Ruotsissa työttömyys on puolet pienempi kuin Suomessa, mutta siellä työmarkkinaministeri Eva Nordmark kuvailee työllisyystilannetta ”hyvin vakavaksi”. Meillä taas hallitus juhlii uutista, jonka mukaan Suomen Bkt laski vähiten EU: ssa. Olemme Euroopan mestareita, siellä huudetaan ja läiskitään välivitosia.

Kyseessä voi ihan hyvin olla hallituksen junailema huijaus: terveysministeri Kiuru kielsi Turun Tyksiä kertomasta koronatartunnoista, Pekka Haavisto yritti pakottaa virkamiehen hakemaan al- Holin terroristeja operaatiossa Korpit kotiin. Samoin Ohisalo ohjastaa ja nöyryyttää poliisilaitosta ihan mielensä mukaan; joidenkin huhujen mukaan naispoliiseille olisi tulossa huivi kaikille ja miespoliiseille hameet. En tiijä sitte!

Tässä Ruotsin kristillisten Ebba Busch kirjoittaa suoraan Ruotsin tilanteesta. Herra heterona on paikko laittaa myös tuon jumalaisen kauniin donnan kuva tähän alle:

ebba_busch_thor_intervju_NI_650.jpg

Ja tässä sitten suomalaisia poliitikkoja, joilla on sama agenda. Siis heillä keskenään, mutta se ei ole sitä mitä Suomen kansa haluaa. Tuo nainen edustaa Saksan Rysseliä ja tuo mies edusti ryssien Moskovaa. Kumpi oli pahempi Suomelle, siitä tulevat historioitsijat vielä väittelemään.

tuppurainen.jpgow.jpg