Nykyisin yhä useammat Li Anderssonin kaltaiset poliitikot vaativat kannabiksen käytön sallimista, koska rangaistuksista ja rikosrekisteristä koituu haittaa huumehörhöille. Yleensähän rangaistuksen tarkoitus on ollakin rankaiseva ja haitta, mutta ei nyt ruveta sotkemaan naisen logiikkaa.

Nämä samat poliitikot olivat kuitenkin aivan vauhkoina ajamassa nuuskakieltoa, koska "nuuska on aivan kauheeta". Ja aivan oikein, nuuska ei ole sukupuolineutraali tuote, koska sitä käyttävät enimmäkseen miehet.
 

USA: ssa tehdyn tutkimuksen mukaan maassa kuoli v. 2005 suoraan tupakoinnista johtuviin syöpiin 100. 000 ihmistä. Jos kaikki tupakoitsijat olisivat käyttäneet savukkeiden sijaan nuuskaa, kuolleita olisi ollut vain 1 100, tutkijat arvioivat BMC Medicine -lehdessä. Nuuska on siis 100 kertaa turvallisempaa kuin tupakka ja yhdessä ( 1 ) vuodessa olisi säästynyt 99. 000 amerikkalaishenkeä!

No entäs kannabis sitten, sen polttamista vartenhan on ensin opeteltava tupakoimaan ja siitä sitten jää nikotiiniriippuvuus päälle. Huumehöyryistä vahingossa selvinnyt minnapetteri imee ketjussa tupakkaa, koska nuuska on kielletty saatanallisen myrkkynä.
 

- Onks kannapista?
- Ei ole nyt, kun se sallittiin ja kaikki sitä nykyään polttavat, mutta kokaiinia, heroiinia, spiidiä, crackiä ja Subutexiä löytyy.
- Otetaan pussillinen sitä kokaa, pakko vetää jotain ennen Setan kokousta ja viina jos haisee niin luulevat juopoksi.

Muumit pitää myös kieltää, koska siinä on se Nuuskamuikkunen.
 

Usarin puheenvuorossa oli hauska kirjoitus nuuskasta ja muutenkin tuo kauhea aine on taas julkisuudessa, joten sen takia päätin pistää vanhan juttuni uudelleen.