Ranskan presidentti Macron vieraili Israelissa kirkossa, jonka ottomaanit lahjoittivat Ranskan keisarille Napoleon III:lle vuonna 1856, ja siitä lähtien sen katolla on liehunut trikolori. Macron nosti hirrrveän haloon, koska israelilainen turvamies astui vahingossa ”Ranskan alueelle”. Presidentti Chirac oli aikoinaan tehnyt juuri samoin, joten ilmeisesti Macron halusi nyt osoittaa samalla tavalla miehuuttaan. Äitivaimonsa ja ”Ja äitiäs kans” elokuvan innoittamina.

Hänen Israelin vierailunsa syy oli Auschwitzin vapautuksen 75. vuosipäivä. Tuo Macronin örvellys ei ollut mitään muuta kuin antisemitismiä ja rasismia. Vielä tuollaisen Israelin kansalle raskaan pyhäpäivän vietossakin hän halusi näyttää juutalaisille näiden alemman paikan kansakuntien joukossa.

Miksi itsenäinen Israel kunnioittaa tuollaisia siirtomaaherrojen ikivanhoja sopimuksia, kun taas ranskalaiset pommittavat puolta Afrikkaa, pitävät vieläkin siirtomaita, eivätkä kunnioita mitään, eivätkä ketään. Israel kunnioittaa niitä juuri tuon Auschwitzin kaltaisten tapahtumien takia, koska he ymmärtävät muiden uskontojen ja muiden ihmisten kunnioittamisen tärkeyden. Kaksi viikkoa vuoden 1967 sodan jälkeen Israel luovutti Kalliomoskeijan hallinnon ja vartioinnin Jordanian valtiolle ja sotilaille. Vaikka tuo moskeija oli rakennettu juutalaisten pyhätön paikalle ja vaikka samaan aikaan arabimaissa tuhottiin lukemattomia synagogia ja hävitettiin tuhansia juutalaisten hautausmaita.

Macron olisi ennemminkin voinut pyytää anteeksi vielä tänäänkin Ranskassa tapahtuvaa juutalaisten vainoa ja juutalaisten vanhusten murhia. Presidentti Hollandekin kävi oikein sairaalassa pyytämässä anteeksi muslimilta, jolle Ranskan poliisi oli työntänyt pampun takapuoleen. Vaikka muslimiterroristit olivat saman vuoden aikana tappaneet satoja ja vammauttaneet tuhansia ranskalaisia, eivätkä muslimijohtajat pyytäneet mitään anteeksi.

Mutta näin se vaan menee. Itähelsinkiläisessä koulussa päätettiin korvata lasten ja vanhempien yhteinen kristillissävytteinen joulujuhla neutraalilla ”kulttuurijuhlalla”. Siellä ei tietystikään mainittu Jeesusta, mutta Mohammedin taivaaseen nousu Jerusalemista esiteltiin ylpeänä. Eikä esitetty Tiernapoikia, vaikka erään läsnäolijan mukaan suurin osa yleisöstä oli varta vasten laittautunut murjaaneiksi!

Suomessa on parhaillaankin käynnissä virolaisten ja venäläisten kulttuurinen kansanmurha. Kaikilla viher- feministi- solisaliratti- puolueilla on kansanedustajina, valtuustoissa ja johtopaikoilla lukemattomia (lukutaidottomiakin) muslimeja, mutta Suomessa vakituisesti asuvat 150. 000 virolaista ja venäistä eivät ole saaneet edustajiaan mihinkään.

Eikä näitä Suomessa loistavasti menestyneitä ihmisiä koskaan haastatella missään, eivätkä he koskaan pääse mihinkään tv- ohjelmiin. Jossain Ylen Jälkiviisaissa huivipäinen musliminainen edustaa ihan vakavissaan feminismiä, vaikka 30v sitten se olisi nähty aivan loistavana satiirina. Vihreän naisen eleet ja mielipiteet täydellisesti omaava Ville Blåfieldkin selvästi pelkää koko ajan sanovansa ohjelmassa jotain väärää, vaikka juontaja on Koraani ja sharia- lakikirja kädessään valinnut ne harvat sallitut puheenaiheet.

Loistavia kirjoituksia nettiin laittanut kurditaustainen Anter Yasa ei myöskään saa koskaan ääntään kuuluville ja häntä vainotaan ja maalitetaan jatkuvasti Internetissä. Asialla ovat ne samat ”suvaitsevaiset”, jotka hyväksyvät islamin nimissä tehtävät kansanmurhat ja jotka oppivat kasvissyönnin itseltään Adolf Hitleriltä!

Entisen Neuvostoliiton alueelta itsenäistyi monia muslimienemmistöisiä valtioita, jotka sittemmin julistautuivat islamilaisiksi vatioiksi. Ei niissä kuitenkaan pakoteta naisia ja pikkutyttöjä käyttämään huivia, eikä edes uskomaan islamiin vaan jokainen saa uskoa siihen minkä parhaaksi näkee. Tällainen on esimerkiksi Azerbaidzan, jolla on sokerivälit Israelin kanssa.

Suomessa on kuitenkin se sama orjamentaliteetti kuin YYA- sopimuksen aikoihin. Nyt muslimimaissa huivi päässä kumartelevat Tarja Halonen, hautalat ja kontulat juoksivat Neuvostoliiton aikaan perseet paljaina Tehtaankadun vallankumousjuhlissa ja natsittelivat silloinkin tavallista työkansaa.