Nykyisin yhä useammat Li Anderssonin kaltaiset poliitikot vaativat kannabiksen käytön sallimista, koska rangaistuksista ja rikosrekisteristä koituu haittaa huumehörhöille. Jotenkin sen voisi kuvitella olevan tarkoituskin, mutta ei nyt ruveta sotkemaan naisen logiikkaa.

Nämä samat poliitikot olivat kuitenkin aivan vauhkoina ajamassa nuuskakieltoa, koska "nuuska on aivan kauheeta". Ja aivan oikein, nuuska ei ole sukupuolineutraali tuote, koska sitä käyttävät vain miehet.
 

USA: ssa tehdyn tutkimuksen mukaan maassa kuoli v. 2005 suoraan tupakoinnista johtuviin syöpiin 100. 000 ihmistä. Jos kaikki tupakoitsijat olisivat käyttäneet savukkeiden sijaan nuuskaa, kuolleita olisi ollut vain 1 100, tutkijat arvioivat BMC Medicine -lehdessä. Nuuska on siis 100 kertaa turvallisempaa kuin tupakka ja yhdessä ( 1 ) vuodessa olisi säästynyt 99. 000 amerikkalaishenkeä!

No entäs kannabis sitten, sen polttamista vartenhan on ensin opeteltava tupakoimaan ja siitä sitten jää nikotiiniriippuvuus päälle. Huumehöyryistä vahingossa selvinnyt minnapetteri imee ketjussa tupakkaa, koska nuuska on kielletty saatanallisen myrkkynä.
 

- Onks kannapista?
- Ei ole nyt, kun se sallittiin ja kaikki sitä nykyään polttavat, mutta kokaiinia, heroiinia, spiidiä, crackiä ja Subutexiä löytyy.
- Otetaan pussillinen sitä kokaa, pakko vetää jotain ennen Setan kokousta ja viina haisee.

Muumit pitää myös kieltää, koska siinä on se Nuuskamuikkunen.
 

Jotenkin tuntuu aivan mahdottomalta ymmärtää, että suuri osa vihreistä haluaisi edelleenkin lakkauttaa maatalouden lomitusjärjestelmät. Maidon ja lihan tuotanto, sekä niihin liittyvä elintarviketeollisuus ja muut niitä tukevat alat työllistävät Suomessa satojatuhansia ihmisiä ja pitävät ulkomaalaisten turistienkin ihaileman maaseudun elossa. Valtavilta ihmisryhmiltä vietäisiin kaikki elämisen edellytykset ja maito- ja lihatuotteet ostettaisiin ulkomailta!

Nykyisin vietän aikaani suuressa joutilaisuudessa, koska ulkomainen verovapaa halpatyövoima hoitaa pääkaupunkiseudun rakennustyöt. Vierailen monta kertaa viikossa paikallisessa suurkirjastossa ja ihmettelen suomalaista verovarojen käyttöä.

Tuossa itsepalvelukirjastossa on yli 80 työntekijää (naisjohtaja kertoi) ja heistä aina vain suurempi osuus tummahipiäisiä maahanmuuttajia/pakolaisia. He istuvat 3- 20 hengen ryhmissä iloisissa palavereissa, surffailevat Facebookissa tai pelailevat biljardia tai muita kirjastoon hankittuja lukemattomia pelejä. Samaan aikaan eräs vanhempi virolaisnainen menee juoksujalkaa edestakaisin raskaiden siivouskärryjen kanssa: hän pyyhkii lattiat, ikkunat, pöydät, siivoa vessat etc loputtomiin.

Tuossa kirjastossa on helppo päätellä, ettei se vapaa kannabis olisi ainakaan tuolle virolaisnaiselle tarkoitettu.