Sanna Marin on nyt julistanut Suomen olevan sodassa, koska hallitusta on ruvettu arvostelemaan. Hän hakee sitä kuuluisaa Talvisodan henkeä ihan väkisin ja Ilmarin kanssa!

Onko hän lähettänyt sodasta kertovan tekstiviestin myös ja ennen kaikkea Venäjän presidentti Putinille? Ilmeisesti ei, koska itärajalla on rauhallista. Onneksi hän sentään lähetti tekstiviestin Saksan liittokansleri Scholzille ja mallioppilas Suomi maksaa nyt saksalaisille sotakorvauksia suljetuista kaasuputkista. Sakut eivät osanneet korvata edes Lapin polttamista, mutta nyt Sanna näyttää sitä korvaamisen mallia!

Vai onko Sannan julistama sota sisällissota! Onko Sanna käynnistänyt Erityisoperaation Tehyä ja Superia vastaan. Nämä kun aikoivat sulkea teho- osastoja, jolloin olisi voinut syntyä turhia ruumiita. Ja sehän ei kuulu Talvisodan henkeen, koska siellä ei annettu yhtään turhaa uhria.

Tänään ei oikein irtoa, mutta on mukavaa nähdä tyttöhallituksen kompuroivan loputtomassa valehtelun, salailun, vaahtokarkkien ja kaikenlaisen jonninjoutavan puuhastelun suossa.

ukr.jpg