Ei minulla sinänsä ole mitään Barack Obamaa vastaan, hänen toteuttamansa terveydenhoitojärjestelmä oli askel oikeaan suuntaan. Toisaalta, (å andra sidan, pakkoruotsi, suom. huom.) nyt arvostellaan Etiopian Nobel- palkinnon saanutta pääministeriä, joka kukistaa kansanmurhaa tekevät kapinalliset kotimaassaan, mutta unohdetaan nobelisti Obaman tappaneen kymmeniä tuhansia ihmisiä ulkomailla. Ilman sodanjulistusta.

Luin Hesarista Osama bin Ladenin murhaa koskevan osion Barack Obaman muistelmista ja se oli täyttä valhetta. Tuossa iskussa toinen siihen osallistuneista Black Hawk helikoptereista tuhoutui ja loput räjäytettiin, mutta Obama väittää molempien palanneen Afganistanin tukikohtaan. Hän väittää toisen kopterin vain raapaisseen talon seinää ja sekin oli tarkoituksella tehty ohjausliike.

Miksi hän valehtelee tuollaisessa asiassa; siitä on valokuvat, dokumentit ja tapauksesta on tehty jo elokuvakin? Kuka nyt viitsii enää lukea noita muistelmia, koska todennäköisesti siellä valehdellaan paljon tärkeämmissäkin asioissa. En tosin olisi lukenut niitä muistelmia muutenkaan, mutta nyt vielä vähemmän!