Ukrainan tutkimusten mukaan monet Venäjän joukoissa raiskaavat ja murhaavat tšetšeenit on rekrytoitu suoraan vankiloista. Samoin Lähi- idästä värvätyille arabeille on luvattu pääsy EU: n alueelle sodan jälkeen. Vuosikymmeniä sitten Kuuba päästi lyhyessä ajassa kymmeniä tuhansia pakolaisia Yhdysvaltoihin, sekä tyhjensi vankilat ja mielisairaalat niihin veneisiin. Esimerkkejä siis riittää ja Venäjä voi aivan hyvin tehdä saman Suomelle.

Puola saa nyt ne massiiviset 35 miljardia EU: lta, vaikka se on sulkenut rajansa pakolaisilta ja on kaikessa mahdollisessa noudattanut tiukkaa itsenäisyyspolitiikkaa.

Suomi sen sijaan käy kyselemässä lupia Brysselistä, vaikka meillä tiedetään tarkkaan millaisen kaaoksen kymmenet tuhannet pakolaiset voivat aiheuttaa. Vielä vuosi sitten meille väitettiin, ettei pakolaisten katujengejä ole Suomeen tulossa, vaikka niitä oli jo silloin kymmeniä.

Suomessa on nyt hallitus, joka ei pysty päättämään mistään tärkeistä asioista. Kuten Matti Vanhanenkin totesi ja jopa Osmo Soininvaaran mukaan meillä on kaikkien aikojen huonoin hallitus. Sanna Marin on vain typerä linssilude, jota ei ole koskaan valittu vaaleilla virkaansa.