Tänään olen uutisvirrassa kahlatessani törmännyt jo monta kertaa Suomessa rehottavaan jAnuskasvoiseen rasismiin, jonka lievempi versio on positiivinen syrjintä.

Suomessa on paljastunut äärioikeistoa edustavien henkilöiden suunnitelmia terrori- iskusta ja tutkintaa kommentoidaan laajasti lehdissä. Kuten tietysti pitääkin.

Sen sijaan al- Holin leiriltä tulleita terroristijärjestö Isisiin kuuluneita suomalaisnaisia (somali- arabi- Kela) ei lehdessä haastatellun poliisikomisarion mukaan edes kuulusteltu. Vaikka he ovat 100% varmuudella syyllistyneet ainakin satoihin Kela-, maksuväline- ja asiakirjapetoksiin. Ja vaikka Ruotsissa ja Saksassa nuo naiset ovat saaneet kovia vankeustuomioita.

Syyriassa ja Irakissa oli Isis- järjestön riveissä myös jopa satoja suomalaismiehiä (somali- arabi- Kela), mutta yhdenkään tuomitsemisesta ei ole kerrottu.

Somessa on kiertänyt valtavasti tekijöiden itsensä kuvaamia videoita nuorisoryöstöistä, joissa maahanmuuttajanuoret pahoinpitelevät ja ryöstävät suomalaisnuoria. Poliisi on kieltänyt niiden levittämisen ja sellaisesta joutuu siis raastupaan.

Nyt Hesarissa on kuitenkin iso juttu tällaisesta pahoinpitelystä ja videota esitetään. Teko tapahtuu Säkylässä (sic!) ja ainakin valokuvien perusteella tekijät ovat kantasuomalaisia. Kuten myös Hesarin päätoimittaja Laura Saarikosken jAnuskasvoisesta rasismista voi jutun julkaisun takia päätellä tekijöiden olevan varmasti kantakirjasuomalaisia nuoria. Näin näppärästi häivytetään mamu- nuorten kulovalkean tavoin lisääntyvä ryöstely ja katujengit.

Hesarissa oli myös uutinen tuomiosta, jossa uuden naisystävänsä moneen kertaan raiskannut ja pahoinpidellyt mies sai 3v ja 2kk vankeutta. HS ei julkaissut tekijän nimeä ”uhrin suojelemiseksi”, vaikka aikuisten kyseessä ollessa nimi aina julkaistaankin. Juttuun oli kuitenkin lipsahtanut miehen olleen turvapaikanhakija, joten kyseessä oli ilmeisesti muslimimies. Ja muslimi on aina uhri, se meidän pitää käsittää! Jälleen pisteet Laura Saarikoskelle ja hänen roskalehdelleen!

Iltalehdessä oikein hehkutetaan videota, jossa muslimitaustainen mies nujertaa vanhusta puukottaneen suomalaismiehen. Ihan urhea teko sinänsä tietenkin, mutta entäpä jos videolla suomalaismies nujertaisikin vanhusta puukottaneen muslimimiehen! Kuvaa levittäneelle tuomio, kuten myös suomalaiselle nujertajalle tuomio hätävarjelun liioittelusta ja viharikosesta.

Onneksi meillä on Riikka Purra valtiovarainministerinä ja Mari Rantanen sisäministerinä, joten seuraavien neljän vuoden aikana tulee tapahtumaan isoja muutoksia!

Ukrainan pahviset droonit tuhoavat nyt venäläisten valtavia pommikoneita ja hävittäjiä jo Venäjän lentokentille!

Kuva

ukrain.jpg