Viime aikoina on taas ollut uutisia toinen toistaan törkeämmistä muslimien rikoksista.

Kaiken huippu taitaa olla tuo Keski- Suomessa vaikuttanut arabikauppias, joka todennäköisesti on ollut kaikkien vihreiden ja feministien, sekä varsinkin naisten Kultainen vasikka.

Mies sai nyt tuomion kahden 13- 15- vuotiaan tytön kymmenistä raiskauksista, mutta kuinka paljon noita tapauksia on ollutkaan. Kymmeniä ainakin, mutta onko ollut jopa satoja! Sehän yksikin arabi- Eno sai hääriä rauhassa vuosikymmeniä pikkutyttöjä raiskaten.

Tämä kauppias Hossein Najafi oli raiskannut 13- vuotiasta suomalaistyttöä muiden maanmiestensä katsellessa, mikä on muslimeille aivan normaali ja ihailtava teko. Se tapahtui kuitenkin jo 20 vuotta sitten, jolloin kännyköissä ei vielä ollut videoita. Muutenhan muslimikaverit olisivat videoineet Hosseinin ”sankariteon” ja se olisi levinnyt muslimien somessa kuin kulovalkea.

Tänään Hesarissa imaami Abbas Bahmanpouri valehtelee, peittelee ja vesittää keskustelua muslimien jengirikollisuudesta ja Suomen koululaitoksen tuhoamisesta. Tämä roisto imaami muuten julisti aikoinaan homoille kuolemaa televisiossa ja järjesti isot muistotilaisuudet islamilaisille terroristeille.

Hänen mukaansa muslimi- isät tekevät montaa työtä ja sen takia kadottavat yhteytensä teini- ikäisiin poikiinsa.

Ja paskan marjat, muslimien työllisyysaste on Suomessa 20- 30%. Isät ovat korkeintaan töissä pitserioissa ja taksikuskeina, jolloin he voivat tehdä pimeää työtä, myydä huumeita ja missä he pääsevät käsiksi suomalaisiin tyttöihin ja naisiin.

Musliminaiset puolestaan saavat kotihoidontuella hyvät ansiot hoitamalla lapsiaan kotona.  Sitten he lähettävät lapsensa kielitaidottomina kouluun ja se vaatii taas suomalaisilta miljardien lisäkustannukset, kun niitä yritetään saada jotenkin yhteiskuntakelpoisiksi.

Eikä se vain onnistu mitenkään, sen pitäisi olla jo kaikille selvää. Turussa suunnitellaan nyt purettavaksi kokonainen Varissuon lähiö, koska jo muutama vuosikymmen islamia tuhosi sen.