Muutama vuosi sitten Venäjä siirsi pari sotalaivaansa Mustanmeren tukikohdista Pietarin lähelle ja ne purjehtivat sinne Välimeren, Englannin kanaalin ja Itämeren kautta. Jossain A- studiossa joku suomalainen "turvallisuusasiantuntija" piti sitä tahallisena voimainosoituksena ja hänen mielestään nuo laivat olisivat voineet siirtyä Pietariin  Venäjän jokia ja kanavia pitkin. Voisiko joku vaatia USA: n laivastoa operoimaan ainoastaan Suurilla järvillä ja omissa jokivesissään!

USA: lla on muuten 50 ydinpommia Turkissa ja nyt siitä ruvetaan olemaan jo huolissaan. Muutamassa vuodessa Turkki siirtyi 100 vuotta ajassa taaksepäin ja siitä on kehittynyt islamistinen rähinävaltio. Nuo ydinpommit voivat olla muutamassa tunnissa turkkilaisten hallussa ja niitä on aika vaikea lähteä väkisin pois ottamaan.

Ilmeisesti kaikki suuret saksalaiset autotehtaat ovat mukana nyt paljastuneessa kartellissa. Saksa on saanut tuon rikollisen kilpailun ansiosta satojen miljardien ylimääräiset verotulot. USA: ssa ja Kiinassa yritysjohtajat saisivat vastaavista rikoksista 15- 750 vuotta vankeutta, mutta Euvostoliittoa isännöivä Saksa yrittää vain pelastaa teollisuutensa mahdollisimman vähällä.

No entäs sitten tuohon kartelliin liittyvät päästöhuijaukset. Laitettiinko Suomessa ja muualla Volkswagenin autot ajokieltoon, koska niiden on jo todistettu menneen huijauksella läpi katsastuksista. No eipä tietenkään, kun ne ovat saksalaisia.

Noiden saksalaisten autotehtaiden kymmenet miljoonat suuripäästöiset autot ovat aiheuttaneet monen Fukushiman ja Tsernobylin verran tuhoa palaneetalle ja ihmiskunnalle. Se on vain levitetty laajemmalle alueelle; kukapa osaisi yhdistää keuhkoahtaumatautisen jääkarhun kuoleman Mersuun tai Bemariin!

Suomalaisen maanviljelijän navetasta löydetty korvamerkitön sika aiheuttaa heti talonpojalle valtavat sakot ja konkurssit, mutta muualla Euroopassa huijataan Neuvostoliiton malliin.

Ranska ja Britannia kieltävät bensiini- ja dieselautojen myynnin vuodesta 2040 lähtien. Siihen on aikaa 22 vuotta ja monta hallitusta molemmissa maissa. Nuo päätökset ovat samaa sarjaa kuin joskus 1980- luvulla Saksan ja Ruotsin päätökset kieltää ydinvoima tiettyyn vuoteen, päivään ja kellonaikaan mennessä; pölhöpopulismia, molemmissa maissa on ydinvoima edelleenkin käytössä. Olisivat tehneet niinkuin Kiina ja kiinalaisten omistama Volvo: vuoteen 2019 mennessä pitää autoissa olla sähkömoottoria!

Pistetään tähän loppuun vielä Israelin lippu, kun tympii nuo turkkilaiset ja ääri- islamistit yleensäkin. Ja kun ei löytynyt Israelille tukea suomenkielisellä tekstillä, niin siinä ilmenee myös pakkoruotsin ja huivipakon vapaaehtoisuus.

bojkotta_bojkotten.jpg