Viime kesänä Suomessa oli valtava kampanja perussuomalaisia ja varsinkin puheenjohtaja Riikka Purraa vastaan, jossa vanhoista somekirjoituksista yksittäisiä sanoja poimimalla Riikkaa syytettiin kauheasta rasismista.

Suomen imaamit ja Muslimifoorumi olivat silloin päivittäin lehdissä ja Ylellä kertomassa kohtaamastaan "rasismista ja vainosta" (valehtelemassa, suom. huom.) Nyt terroristijärjestö Hamas iski Israeliin ja tappoi n, 1200 ihmistä, joista vain alle sata oli sotilaita. Loput olivat siviilejä ja jopa vauvolta oli kurkku katkaistu tai poltettu elävältä.

Imaameja tai tuota Muslimifoorumia ei kuitenkaan näy missään, koska kaikkialla maailmassa muslimit juhlivat noita barbaarisia murhatöitä ja sitä tehdään myös Suomen moskeijoissa.

Somalivanhukset pelkäävät mennä kauppaan, julisti eräskin somalien imaami valheellisesti viime kesänä. Minulla on asiasta hieman eri näkemys, koska vanhempana miehenä olen viimeisen kahden vuoden aikana joutunút nimenomaan kauppareissulla jo kahdesti humalaisen nuoren somalimiehen pahoinpitely- yrityksen kohteeksi. Somaleilla ei vastaavia tapuksia ole ollut, koska Yle olisi varmasti järjestänyt sellaisesta ylimääräisen uutislähetyksen.

Islam ja muslimit ovat olleet vapaata riistaa, julisti Muslimifoorumin pääsihteeri Pia Jardi. Päinvastoin; lähes joka päivä lehdissä on juttuja muslimien harjoittamasta suomalaisnuorten ryöstöistä ja pahoinpitelyistä, jotka vielä usein kuvataan nettiin. Kymmenet tuhannet suomalaiset nuoret joutuvat jo menemään harrastuksiinsa vanhempien autokyydillä ja heidän on ollut pakko rajoittaa liikkumista omassa kotimaassaan.

Joka Suomi on suomalaisten rakentama, mutta jota tänne päästetyt imaamit, Muslimifoorumi ja muslimien Umma yhä enemmän väkivaltaa ja terroria käyttäen pyrkivät hallitsemaan.

Olisihan meillä valtava huuto ja meteli, jos maassamme asuvat 200. 000 virolaista, venäläistä ja ukrainalaista harjoittaisivat samaa terroria suomalaisia kohtaan. Mutta sitä he eivät tietenkään tee, koska he ovat kunnollisia, sivistyneitä ja ahkeria ihmisiä, sekä siten tervetulleita maahamme.

Sen sijaan ilman papereita tulleista muslimeista ei tiedetä mitään muuta kuin että heidän rikollisuutensa tulee olemaan valtavaa ja tasaisin väliajoin sieltä paljastuu jo kotimaissaan murhiin syyllistyneitä ihmisiä.

Imaamit, Umma ja Muslimifoorumi ovat siis jo nyt paskoneet niin pahoin lahjaksi saatuun pesäänsä, että pian on pakkokin aloittaa palautuskeskusten rakentaminen. Legendäärisellä Impivaarallamme on vielä aikaa, mutta se ennen maailmalla niin ihailtu ruotsalainen Kansankoti on jo lopullisesti tuhottu. Siellä on tänä päivänä jo yli 60 pikku- Gazaa, joista viranomaiset ja palveluelinkeinojen harjoittajat ovat joutuneet pakenemaan barbaarisen terrorin takia.