Puheenjohtaja Michelin uudessa ehdotuksessa kolmasosa tuista määräytyisi koronavaikutusten perusteella, mutta kaksi kolmasosaa edelleen komission alkuperäisen ehdotuksen mukaan, eli sen perusteella, mitä on tapahtunut ennen kriisiä.

Näin sanoo Poliittisen talouden tutkija Antti Ronkainen Iltasanomissa ja hän tietää! Suomalaisia ollaan siis sittenkin huijaamassa tuon koronan varjolla, kuten niin monet kirjoittajat ovat jo kertoneet.

Italia, Ranska, Puola etc laskevat verojaan ja saavat tukea teollisuudelleen, mutta Suomessa tehdään täysin päinvastoin: lisää veroa ja valtion tuet pois. Tämä hallitus jättää tuleville sukupolville poltetun maan.

Poliittinen väkivalta Suomessa lisääntyy ja pian meillä on sama tilanne kuin Norjassa, Ruotsissa, Hollannissa ja Tanskassa: oppositiota edustavat poliitikot voivat pitää vaalitilaisuuksiaan vain poliisien suojatessa. Samoin kuuluisimmat heistä joutuvat piileskelemään, kuten myös islamia arvostelevat taiteilijat.

Jämsänkoskella on ryöstetty väkivaltaisesti kansanedustaja Jouni Kotiahon (ps) eduskunta-avustaja Pekka Kataja. Tapahtuma alkoi ovikellon soitolla ja henkilötodistuksen kysymisellä.

Helsingin vantaalaisen kaupunginvaltuutetun Suldaan Said Ahmedin (vas) perhettä uhattiin aseella. Uhkailija oli naapuri ja tekovälineenä ilmakivääri. Tekijästä ei ole muuta tietoa, kuten ei hänen motiiveistaankaan.

Kansan Uutisten verkkolehti ei edes mainitse tuota oman nuorisojärjestönsä puheenjohtajan perheen uhkausta, joten he ilmeisesti tietävät sen jo tyypilliseksi somalien valheeksi. Muutenhan Paskapuhetta ja Pakkoruotsia Li Andersson olisi televisiossa sisäministeri Maria Ohisalon kanssa ja Kallion kirkonkelot moikaisivat. Otsikot saatiin ja se on tärkeintä, jutun muut vaiheet eivät enää pääse julkisuuteen.