Tässä kuvia siitä avoimesta pohjoismaisesta yhteiskunnasta, jolla Kansankoti Ruotsikin aikoinaan niin ylpeili. Monikulttuurisuus ei tuhonnut sitä Kansankotia, mutta islam ja sen fanaattiset kannattajat tuhosivat.

Tässä ylemmässä kuvassa näemme millaista elämää äskettäin kuollut taiteilija Lars Vilks joutui viettämään 10 vuotta, koska hän piirsi kuvan barbaarisen islamin jumalasta. Hänellä oli ympäri vuorokauden kaksi rynnäkkökiväärein varustautunutta poliisia suojanaan, koska islamin kivikauteen jääneet kannattajat väijyivät häntä kaikkialla. Huomatkaa kuvan vasemmassa laidassa olevan poliisin konetuliase.

Hän ei voinut edes mennä naimisiin monikymmenvuotisen kumppaninsa kanssa, koska Ruotsin valtio ei voinut järjestää molemmille samaa vartiointia. Islamin uskossa kun on sekin barbaarinen piirre, että jos ei saada murhattua sitä varsinaista kohdetta, niin sitten murhataan hänen lähipiiristään niin monta kuin mahdollista. Olivat he sitten naisia tai pieniä lapsia, sillä ei näille kivikauden ihmisille ole mitään merkitystä. Nyt Ruotsissa muslimi- pummit juhlivat Lars Vilksin kuolemaa ja sehän on aivan normaalia näille alhaisen ÄÖ:n omistaville rähisijöille.

vilks.jpg

Tässä alhaalla taas kuva Ruotsissa hyvää vauhtia yleistyvistä tyttötakseista, joissa on aina naiskuljettaja. Siellä kun muslimit ovat rikollisin keinoin valloittaneet taksi- alan ja heille ominaiseen tapaan he jatkuvasti ryöstävät ja raiskaavat asiakkaitaan. Yhä useammat naiset tilaavatkin sen vuoksi tyttötaksin, vaikka se olisi paljon kalliimpi ja sen tulo kestäisi.

Siinä tämän päivän kuvat Ruotsin monikulttuurisuudesta ja nuo arabit ja somalithan ovat jo hyvää vauhtia tuhoamassa Suomeakin.

tjejtaxi.jpg

Ruotsissa on jo ainakin satoja, mutta ehkä jopa tuhansia kantaruotsalaisia, jotka joutuvat piileskelemään väärillä henkilötiedoilla omassa kotimaassaan. He ovat olleet naimisissa muslimin kanssa, todistaneet oikeudessa muslimeja vastaan, etc. Poliisien, sosiaalityöntekijöiden, etc, täytyy salata nimensä, koska liian vähän rahaa saaneet islamin sosiaalipummit ovat jo monta kertaa tunkeutuneet heidän koteihinsa. Sama on Suomessakin aivan muutaman vuoden kuluessa.