Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Eero Hyvönen on huolissaan siitä, että media saatetaan nähdä poliittisten kiistojen osapuolena. Kyllähän se näkyy, kun jo "koko kansan" Ylen toimittajistakin 60- 70% on vihervasemmistolaisen feminismin kannattajia.

Samoin Hesarissa, jossa ei varmaan ole koskaan mietitty, että perussuomalaisia äänestäneessä 600. 000 ihmisen joukossa voi olla jopa 100- 200. 000 Hesarin tilaajaa. Tämän kesän jälkeen heistä ja muista kesän törkykampanjaan kyllästyneistä todennäköisesti kymmeniä tuhansia on lopettanut tilauksensa. Olisiko Hesarin talouspuoli jo huomauttanut asiasta, koska eilen Hesarissa oli jopa täysin neutraali raportointi PS: n puoluekokouksesta ja ihan rehellisiä kannattajien haastatteluja.

Some on tänään jo suurempi vaikuttaja politiikassa kuin mediat, luin tänään jostain lehdestä. Ainoa keino sitä vastaan on sananvapauden rajoittaminen yksityisilta kansalaisilta, mitä Sanna Marinin Viiden v**itun hallitus jo teki.

Googlelta verorahoilla ostettu sensuuri iski tähän minunkin blogiini viime ek- vaalien aikaan ja se katosi kahdeksi kuukaudeksi Googlesta, eikä päivittynyt enää missään. Sille sananvapaudelle Suomessa on siis haistatettu paskat jo ajat sitten. Tässä Pauli Vahteran kirjoituksen lopussa on hyviä esimerkkejä siitä.

Täytyy tarjota malli siitä, että miehet ovat ihan yhtä lailla tärkeä osa yhteiskuntaa, sanoo perussuomalainen opettaja/kansanedustaja Sara Seppänen Hesarin artikkelissa, jossa puhutaan peruskoulun ongelmista ja varsinkin poikien syrjäytymisestä. Pistetään miehet sanan tilalle naiset ja silloinhan puhutaan jo islamilaisista valtioista! Melko pitkälle tämä hulluus pääsikin, ennen kuin saatiin Riikka Purran ja Mari Rantasen kaltaisia naisia ruoriin. Ja onhan siellä se Petterikin vielä.