Hesari tekee nyt voimalla istuvaa tyttöhallitusta kannattavaa propagandaa ja kaikki on sallittua. Kuukausiliitteessä oli Ukrainan presidenttiä Volodomyr Zelenskyitä kehuva artikkeli, mutta siinäkin oli Sanna Marin ympätty samaan kuvaan tuon presidentin kanssa ja hänen annettiin ymmärtää olevan Zelenskyin veroinen. Nämä henkilöt ovat kuitenkin aivan päinvastaisista asioista tunnettuja, joten laitoin siihen Eurooppaministeri Tytti Tuppuraisen kuvia ja kuolemattomia ajatuksia särkemään Hesarin puhaltaman kuplan.

Presidentti Volodymyr Zelenskyin vaatteet ovat viesti.tuppurainen.jpgtuppurainen%202.jpg

 Zelenskyin perheen koti on varmaankin nyt Euroopan vaarallisimpia paikkoja, kirjoittaa Hesari. Vaikka toimittaja tietää aivan varmasti Zelenskyin lähettäneen heti sodan alussa perheensä turvalliseen ja salaiseen paikkaan Länsi- Ukrainassa.

Zelenskyi ei hylännyt kotimaataan ja kansaansa hädän hetkellä. Sanna Marin sen sijaan hylkäsi alle kouluikäisen tyttärensä moneksi viikoksi viime kesänä, kun hän lähti lomailemaan Italiaan. Joku muu pariskunta kelpasi kyllä matkaseuraksi, mutta oma pieni tytär ei.

Tuollaisessa tapauksessa pitäisi lastenvalvonnan tutkia perheen sisäinen tilanne ja ainakin tavallisten suomalaisten kohdalla tehtäisiin niin. Mikäli taas lomahotelli järjesti aikuisten jauhojengiläisten ”viihteellisiä kohtaamisia” (seksiorgioita, suom. huom.), niin silloin Sannan käytös on pitkin hampain ymmärrettävissä.

Sanna Marin siis petti pienen tyttärensä, mutta samalla reissulla hän vielä pääministerinä petti Suomen kansan. Hän ei tuossa Uniperin jutussa lähtenyt Saksaan puolustamaan Suomen kansan ja Suomen valtion omistaman Fortumin etuja. Vaikka Saksan puolelta neuvotteluissa oli mukana itse liittokansleri Olaf Scholz ja monta ministeriä. Marin lähetti sinne noista yllä olevista lausunnoistaan kuuluisan Tytti Tuppuraisen, joten se jopa 10 miljardin tappio Suomelle oli selviö jo lähtiessä. Se summa on yli 10% Suomen valtion tämän vuoden budjetista.

Näistä kuvista me tunnemme paremmin Sanna Marinin ja sodan syttyessä hän häipyisi välittömästi  jauhojenginsä kanssa Suomesta.

sanna%203.jpg

sanna.jpga63dd6acf9a916862a1334bc5b4340ce.jpg

Tuosta Instagrammiin laitetusta kuvasta on vaikea uskoa, että se on alunperin otettu elävästä ihmisestä! Joku Barbie- nukke siitä tulee ensimmäisenä mieleen, ei Suomen pääministeri.