Ruotsin poliisi on viimeinkin saanut valmiiksi jo lähes kymmenen vuotta kestäneen Rinkebyn poliisiaseman rakennusprojektin. Rahat ja luvat olivat valmiina jo vuosia sitten, mutta yksikään rakennusyhtiö ei uskaltanut ottaa urakkaa tuossa muslimilähiössä.

Nyt töihin tulevia ja kotiin lähteviä poliiseja kuljetetaan poliisisaattueessa edestakaisin. Ei siis Afganistanissa, vaan puhumme edelleenkin Ruotsista. Poliisit eivät voi tulla omilla autoillaan töihin, koska rekisterikilvistä selviäisi heidän kotiosoitteensa.

Ruotsissa myös poliisien uhkailu kasvotusten on aivan jokapäiväistä ja poliisiautojen tuhoaminen on musliminuorten yleisin urheilumuoto.

Erään poliisin omakoti-/rivitaloasuntoa ammuttiin rynnäkkökiväärillä, eikä syyllisiä tietenkään saatu kiinni. Lapsiperhe oli ampumisen aikana sisällä talossa ja sotilasaseen luodit menivät talon läpi naapuritalon seinään. Myös erään poliisin (mies) vaimo (nainen) yritettiin kidnapata.

Tälläkin viikolla Ruotsissa on ammuttu, räjäytelty ja tapettu joka ikinen yö.

Mitä sitten tavallisen ruotsalaisen pitäisi ajatella, kun poliisikin joutuu jo piiloutumaan muurien taakse! Ihmiset ovat jo pitkään pelänneet liikkua iltaisin ulkona, sekä lapsia ja nuoria viedään ja haetaan autolla harrastuksistaan jopa kilometrin päästä kotoa. Östersundin kaupungissa poliisi on jo kolme kertaa kehottanut naisia ja tyttöjä välttämään liikkumista yksin ja iltaisin. Jos on aivan pakko, niin sitten autolla tai isolla porukalla. Kaupungissa on isoja pakolaisten vastaanottokeskuksia ja ajoittain on syntynyt todellisia raiskausepidemioita..

Ruotsissa on jo rakennettu muurein ympäröityjä asuinalueita, joissa on ympärivuorokautinen vartiointi. Suomessa ei onneksi olla vielä noin pitkällä, mutta tuo Kaivohuoneen tapaus osoitti asennevammojen olevan jo valmiina. Muslimitaustainen miesporukka hakkaa huvikseen ja julkisella paikalla kuoliaaksi kantasuomalaisen miehen, mutta poliisi julkaisee epäiltyjen kuvia vasta kolme viikkoa tapahtuneen jälkeen. Sisäministeri Maria Ohisalo ei ole ilmeisesti vieläkään toipunut siitä irakilaisen majurin kuoleman ja ylösnousemuksen aiheuttamasta tunnemyrskystä, koska ei jaksa kommentoida suomalaisten murhia.

Vuonna 2019 poliisi käytti Suomessa etälamautinta 419 kertaa. Kerran kuitenkin poliisi käytti Helsingissä etälamautinta kauppoja tuhoavaa ja poliisia kohtaan väkivaltaa harjoittanutta muslimimiestä vastaan. Selkeistä videoista huolimatta sisäministeri Maria Ohisalo vaati julkisesti poliisilta selvitystä tapauksesta ja tämän nöyryytyksen jälkeen ylimmät poliisijohtajat kipittivät oikein porukalla ministerin luo asiaa selvittämään. Koska intersektionaalinen fasismi feminismi!