Tässä Ion Mittlerin hyvä kirjoitus näin Isänpäivänä luettavaksi. Siinä ja sen kommenteissa kerrotaan paljon lähes totaalisesti naisten hallitsemien sosiaalityön ja lastenvalvonnan yksipuolisuudesta. Varsinkin lastenvalvonnassa miehiä viedään kuin litran mittaa ja sille sektorille on jostain syystä annettu myös veto- oikeus isien velkajärjestelyissä. Se tarkoittaa miesten hakemusten lähes systemaattista hylkäämistä.

Nykyisin Suomessa on jo lainsäädäntö, jonka mukaan naiset voivat yksin päättää onko lapsella isä vai ei! Heillä ei siis ole velvollisuutta ilmoittaa lapselleen tämän isää. Sitten aikuisena nämä isättömät lapset rupeavat sitä isäänsä selvittämään, mutta jäljet ovat jo kylmenneet ja saattaapa olla jo se isäkin kylmennyt!

Aina vain useampi nainen hankkii jo lapsen keinohedelmöityksellä, koska lesbous on heillä varsin yleistä. Tietysti on myös monia kahden sukupuolen pariskuntiakin, joilla on joku lääketieteellinen syy tehdä se. Tällaiset syyt ovat tietysti aivan luonnollisia ja hyväksyttäviä.

Tulevaisuudessa yksityisen keinohedelmöitysfirman edustaja kiertää maaseudun kyläraiteillakin pakastetonkan kanssa ja mainostaa:

-Täältä lapsia kaikkeen makuun, kantakirjat mukana! Mulatti on nyt loppu, mutta sinisilmäistä savolaista saa puoleen hintaan. Lappalaista saa vain manuaalisesti Utsjoen Matkailuhotellista, mutta silloin pitää olla omat hinkit esillä! Kaikki työttömät naiset nyt sijaissynnyttämään, Saksaan menee kaikki ja hinta on hyvä!

Ukrainassa on jo valtava määriä naisia sijaissynnyttäjinä länsieurooppalaisille naisille ja pariskunnille. Sama voi tulla Suomeenkin, jos talous kovin pahoin romahtaa. Vielä 1970- luvulla Suomesta adoptoitiin paljon pieniä lapsia Tanskaan, Ruotsiin ja muualle Eurooppaan. Varsinkin nuoremmat suomalaiset eivät tiedä ja ymmärrä, että tämä Suomen hyvinvointivaltio on ollut olemassa vain 20- 30 vuotta. Ja siitäkin viimeiset 12 vuotta sitä illuusiota on pidetty yllä velkarahalla.

Olen tässä blogissani joskus ehdottanutkin, että perustettaisiin oikeamielinen ja rehellinen tasa- arvokomitea, jossa käsiteltäisiin kaksi asiaa kerrallaan. Korjattaisiin yksi naisten jollain alalla kokema epätasa- arvo ja vastaavasti sitten tietysti yksi miesten kokema vääryys. Tämä ei tietysti onnistu nykypäivänä, koska intersektionaalinen feminismi pyrkii juuri kantasuomalaisten heteromiesten täydelliseen nitistämiseen.

Pienemmistäkin asioista on käytetty nimeä Kansanmurha, kuten se Dalai laman aikoinaan julistama Tiibetin kulttuurinen kansanmurha, jota termiä Suomenkin lehdistö niin innoissaan juhli. Onhan meiilä jo suuri ongelma tuo digitaalinen väkivalta, joten mennään vaan me miehetkin kaikki mukaan tähän hulluun hysteriaan ja katotaan kellä perse kestää! Vaaditaan kynällä/hiirellä "puukotuksestakin" samoja tuomiota kuin puukolla puukotuksesta.