Aamulla televisiossa puhuttiin ukrainalaisten pakolaisten työn saannista Suomessa ja heillä kerrottiin olevan hyvät työllisyysnäkymät. Heillä kun on korkea kristillinen moraali ja sairaanhoitajan tai opettajan koulutuksesta huolimatta he ottavat vastaan mitä työtä tahansa. Heidän kunniansa vaatii elättämään itsensä, eikä elämään suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

Ukrainan naisten työllisyys tulee siis jo muutamassa kuukaudessa olemaan korkeampi kuin jo vuosia (vuosikymmeniä) maassa notkuneiden ja myös pakolaisina tulleiden muslimimiesten. Nämä muslimit kun eivät vartioi vain oikeuksiaan, vaan he katsovat itsellään olevan etuoikeus läpi elämän kestävään palkalliseen lomaan Suomessa.

Ylen dokumentissa kerrottiin jo miljoonan ukrainalaisen naisen ja lapsen palanneen kotimaahansa sodan nyt siirryttyä itään. Vaikka Venäjä edelleenkin tekee satunnaisia pommituksia myös Kiovaan ja Länsi- Ukrainaan. Ukrainan miehethän eivät koskaan edes lähteneet pakolaisiksi.

Sen sijaan meille lappaa edelleen jatkuvana virtana nuoria miehiä Irakista, Syyriasta ja Somaliasta, vaikka sodat siellä ovat loppuneet jo vuosia sitten. Samoin tulee afgaaneja, joista 80% tulee rauhallisesta Iranista. Nämä miehet tulevat lunastamaan sitä etuoikeuttaan kalustettuihin asuntoihin ja ilmaiseen loppuelämään.

Heidän virallinen työllisyytensä on 50% alhaisempi kuin suomalaisten, virolaisten ja venäläisten. Tuosta heidän pienestä prosentistaan kun vähennetään vielä kaikki palkkatuella tehdyt leikkityöt ja muutaman viikkotunnin osapäivätyöt, niin itse asiassa max 10% heistä elää omilla tuloillaan.

Ja muslimilla on pitkä häntä; jokainen Suomeen tullut muslimi tuo jo kolmessa vuodessa vähintään kolme sukulaistaan (tilasto, Ruotsi). Nämä sitten taas uusia sukulaisia ja puolisoita. Lisäksi muslimeilla on jo aivan sääntö, että eroamalla maallisesta avioliitostaan he saavat heti miehelle kakkosasunnon. Näiden kahden asunnon haltijoina voidaan sitten harjoittaa entistä leveämpää islamilaista avioliittoa.

Nyt ollaan vielä ajamassa läpi kansalaisaloitetta, jonka mukaan kaikki ennen vuotta 2017 Suomeen tulleet pakolaiset saisivat automaattisesti oleskeluluvan. He ovat saaneet näiden 6- 8 vuoden aikana 4- 11 kielteistä päätöstä, mutta nyt heille tarjotaan oleskelua ja Kela- Gold Cardia ilman mitään syytä. Sekin 3. 000- 5. 000 miehen porukka tulee maksamaan satoja miljoonia vuodessa ja se vaatii lisää vankiloita, sekä lisää poliiseja.