Minulla on ollut kovat epäilykseni tuota usein julkisuudessa olevaa somalitaustaista Ujuni Ahmedia kohtaan, mutta tämän Hesarin artikkelin luettuani huomaan olleeni täysin väärässä. Totta totisesti hän on oikea ihminen Kriisivalmiuskeskuksen puheenjohtajaksi ja ihmisoikeuskouluttajaksi.

Olen epäillyt häntä, koska lähes kaikki julkisuudessa esiintyneet somalit ovat yksi toisensa jälkeen paljastuneet täysiksi huijareiksi.

Tämä Marian Abdulkarim esiintyy feministinä, joka oli peräti kuusi vuotta vakituinen jäsen Ylen Jälkiviisaissa. Hän sensuroi sitä, mitä ilmeisimmin valitsi vieraat ja tuhosi koko hienon ohjelman. Sitten on tämä Husu al- Kelataksi, joka törkeistä petostuomioista huolimatta jakaa nyt verorahaa maahanmuuttajajärjestöille.

Ujuni Ahmed on ajanut tinkimättä muslimityttöjen ja -naisten oikeuksia ja uskaltanut myös puuttua muslimityttöjen ympärileikkauksiin. Tuollainen julkinen esiintyminen ja avoimesti suomalainen elämäntapa voivat olla musliminaiselle hengenvaarallisia, kuten tämä Iltasanomien juttu kertoo.

Viime helmikuussa oikeusministeriö julkaisi mietinnön, jonka mukaan muslimityttöjen silpomisesta ei yllättäen esitetä muutoksia rikoslakiin. Perusteluiden mukaan muuttamiseen liittyisi ongelmia, jotka koskevat silpomisen määrittelyä, lasten asemaa ja sukupuolten yhdenvertaisuutta.

Siinä ovat ne vihreiden, Vasemmistoliiton ja Marinin ihmisoikeudet pähkinänkuoressa: muslimeille pikkutyttöjen silpominen ei ole rangaistavaa, vaan se on sallittua! Sen sijaan lasten hammashoidon laiminlyönnistä saa tuomion pahoinpitelystä, kuten on jo monta kertaa tapahtunutkin. Ilmeisesti sekin laki koskee vain kantakirjasuomalaisia!

Ruotsissahan on jo vuosia ollut vakiintunut käsite parveketytöt, jolla tarkoitetaan parvekkeilta kuolemaan heitettyjä liian ruotsalaistuneita muslimityttöjä.

Nauhavideon aikaan vuokrasin palkitun ruotsalaisen elokuvan, joka kertoi kurdiperheen yrityksistä kunniamurhata liian ruotsalaistunut oma tyttärensä. Ihan tuon IS: n kertomuksen mukaan, mutta siinä tyttöä yritettiin tappaa juoksuttamalla häntä edestakaisin moottoritien yli. Molemmin puolin sukulaismiehiä, jotka yrittivät saada tytön jäämään auton alle!

Ihmettelin hieman ruotsalaisten rohkeutta tehdä sellainen elokuva, mutta vastaus tuli lopussa: Me olemme kristittyjä, miten ihmeessä me voimme tehdä tällaista! Naurettava sontaa, ajattelin hiljaa mielessäni.

Vihreilläkin on se Eva Tawasoli, joka Iranissa syntyneenä sai turvapaikan Afganistanin sodan takia! Jossain vaiheessa hänestä oli tulla kunniaväkivallan uhri ja josta hän kertoi laajasti julkisuudessa, Vihreisiin siirryttyään tuo nainen kuitenkin julisti suomalaisilla olevan samanlaista kunniaväkivaltaa kuin muslimeillakin. Naurettavaa sontaa, ajattelin silloinkin.

Eihän siitä islamista tarvitse tietenkään luopua, mutta jokaiselta Suomen muslimilta vaadittakoon allekirjoitus YK: n ihmisoikeussopimukseen, kuten Osmo Soininvaarakin epäsuorasti joskus ehdotteli. Pelkästään muslimimiehille ihmisoikeudet takaava Kairon julistus on ihan natsia ja Hitleriä! Ja töihin, kaikki töihin!