Nyt on 500. 000 afgaania liikkeellä kärsät Eurooppaa kohti ja Iso- Britannian sisäministeri on jo järjestänyt kriisikokouksen. Siihen kolonnaan liittyvät sitten vielä Iranin afgaanit ja taas tullaan väkisin rajojen yli.

Suomen hallitus ei ole edes yrittänyt saada voimaan mitään kriisilakeja, vaan päinvastoin on vain kartoitettu mahdollisuuksia ottaa vastaan mahdollisimman paljon tulijoita.

Viikko sitten keskustelin kauppakeskuksen pihalla erään hyvin jemeniläisen näköisen nuoren miehen kanssa ja sitten kysyinkin hänen kotimaataan. Ja kyllä vaan, Jemenistä asti oli mies tullut sadan turvallisen maan läpi kaukaiseen Suomeen. Kivikautista islamia harjoittavasta maasta oli hän lähtenyt ”vääräuskoisten” maahan, koska meillä on tämä Kannustinloukku.

Tämä Kannustinloukku on olemassa myös kaikille suomalaisille, virolaisille, venäläisille ja kaikille Suomessa asuville, mutta kummasti vain islamia tunnustavat pakolaiset siihen putoavat ja lukittautuvat. Heidän työllisyysasteensa on 50- 70% huonompi kuin virolaisilla ja venäläisillä ja se ”johtuu pelkästään suomalaisten miesten rasismista”, kuten eräs Migrin johtava nainen sanoi joskus televisiossa valitellessaan somalien putoamista Kannustinloukkuun.

Rikkaassa Ruotsissakin pakolaisille kerätään lahjoituksina käytetyt huonekalut, mutta Suomessa ne saavat heti tuhansien eurojen uudet kalusteet ja televisiot. Ja muutaman vuoden peruspäivärahalla makoilun jälkeen sitten tietysti uudet remelit. Sitten joku 500€/kk pohjarahaa huumekauppaa varten ja nythän meillä onkin jo se jengiongelma. Lisää rahaa ja kulttuuritulkkeja, se on ratkaisu A- studion mukaan.

Muutamia vuosia sitten Suomessa elettiin vielä Pisa- menestyksen huumassa ja minä kirjoitin sen johtuvan vain ja ainoastaan hyvästä kantasuomalaisesta oppilasaineksesta. Ja sitähän se olikin, Anderssonin koululaitos on vapaassa pudotuksessa ja muslimitaustaiset oppilaat kulkevat siellä jengeissä ja puukot taskussa. Yllättävän nopeasti meillä oltiinkin sillä Ruotsin tiellä, jolle meidän ei koskaan pitänyt joutua.