Ja nyt ei todellakaan puhuta hallituksen naisministereistä, vaikka ymmärrettävistä syistä moni niin ajattelikin.

Oletetaanpa nyt, että Suomen hallitus päättää ottaa tuhat pakolaista Lesboksen saarelta.

-Ensimmäiseksi siellä leviää tieto maamme ottavan ainoastaan yksin tulleita lapsia. Aikuiset miehet ajavat partansa ja käpertyvät nalle sylissään hietikolle.Vähän toisella kymmenellä olevia lapsia erotetaan heti perheistään ja heille opetetaan miten käyttäytyä ja mitä sanoa Suomi- tädille. Kivut on kauheat ja vanhemmat ammuttiin silmien edessä. Pikkusisko vietiin pois.

 Suomessa lapsi kertoo sitten sen perheen olevankin Lesboksella ja ei kun hakemaan. Näinhän tapahtui somalien jopa kymmenen ”ottolapsen” kanssa ja sitä kautta saatiin tuhansia ihmisiä Kelan patjoille.

Suomen hallitus ottaa tuhat pakolaista Lesbokselta ja välittömästi piippaavat tuhannet puhelimet viestiä Syyriassa, Irakissa, etc. Suomi on auki, kansalaispalkka 800€/kk, ilmainen kalustettu asunto, plasma- TV ja elätys koko loppuelämäksi. Viikon kuluttua jo miljoona ihmistä on nähnyt tuon viestin.

Wanhoja venheitä ostethan, ilmoitellaan kaikissa Turkin päivälehdissä. Kaksi viikkoa Suomen ilmasillan avaamisen jälkeen Lesboksen horisontissa näkyy pakolaisveneiden armada, joka on suurempi kuin Normandian maihinnousun laivasto. Kuukautta myöhemmin Lesboksella on jo kymmeniä kertoja enemmän pakolaisia kuin ennen Suomen ”pelastusoperaatiota”.

Faktaa:

-Irakin sota on loppunut. Katselin eilen dokumenttia maan eri kaupungeista ja siellä näyttää olevan hyvä järjestys ja ihmiset hyvinvoivan näköisiä.

-Syyrian sotaa käydään enää pienellä alueella lähellä Turkin rajalla. Palaavia sunnimuslimeja ilmeisesti pakkokäännytetään, mutta niinpä myös moni suomalainen haluaisi Joulun, Suvivirren ja Päivi Räsäsen takaisin.

-Afgaanipakolaisista 90% tulee rauhallisesta Iranista, se on Ruotsissa moneen kertaan todistettu.

Suomi on kokoaan suurempi kohkataan maamme lehdissä ja annamme saman verran kehitysapua kuin öljyrikas Norja. Talouksien lukuja vertailemalla voimme kuitenkin todeta Suomen olevan 20 kertaa pienempi kuin Norja.

Suomen kuntien talous on romahtamassa. Haluammeko Suomeen samanlaisia kuntia kuin Ruotsin Filipstad, jossa pitää nostaa 10 prosentilla kunnallisveroa. Samanlaisia kuntia Ruotsissa on kymmeniä. Tietenkään kunnallisveroa ei voida nostaa noin paljon, joten kaikki näiden kuntien ylimääräiseksi hyvinvoinniksi käsitettävät rakenteet on purettava. Uimahallit, kirjastot, urheilukentät, jäähallit, luistinradat, kerhot, kaikki pois!

Se pakolaisuuden kylmä kalkkuna on vain joskus kärsittävä, koska tulijoita on loputtomasti. Hallitus voi siis vaikka erottaa kolmekymmentä (30) turhaa Erityisavustajaa, joiden palkkarahat lähetetään Lesboksen saarelle hätää lievittämään. Niillä miljoonilla saadaan jo paljon aikaan!