Eikö Suomen tyttöhallituksen pitäisi jo allekirjoittaa se Kairon sopimus, koska he noudattavat nykyään sitä enemmän kuin YK: n ihmisoikeusjulistusta. Siis tuo muslimimaiden ihmisoikeussopimus, jossa ne oikeudet annetaan vain muslimeille.

Jälleen kerran on suomalaista miestä estetty saamasta vihittyä thaimaalaista vaimoaan ja heidän yhteistä tytärtään Suomeen. Tämä on toistuva uutinen Suomen lehdissä ja kuinkahan monta niitä on jo ollut kaiken kaikkiaan.

Ihmisoikeuksista paasaava ulkoministeri Pekka Haavisto ei ole vastannut miehen tiedusteluihin. Sen sijaan al- Holin terroristinaisten vanhempia tapaamaan löytyi peräti neljä ministeriä ja nuo noidat haettiin kalliilla yksityiskoneilla Suomeen.

Yksikään muslimimaa ei ole allekirjoittanut YK: n ihmisoikeussopimusta, vaan ainoastaan tuon Kairon sopimuksen, jossa sodomiitti Pekka Haavistollekin on määrätty kuolemantuomio.

Silti ne muslimit Suomeen tullessaan vetoavat aina nimenomaan tuohon YK: n sopimukseen. Suomi on pannut siihen päälle vielä Kairon sopimuksen määräämät muslimien etuoikeudet: ilmaiset kalustetut asunnot, ilmainen elämä ilman työtä, lievemmät rangaistukset rikoksista ja oikeuden saarnata Suomessa kuolemaa ”vääräuskoisille”.

Suomessa ei ole yhtään niin äärioikeistolaista ryhmää kuin maassamme asuvat muslimit. Muiden uskontokuntien jäsenten syrjimisen, raiskaamisen ja tappamisen lisäksi muslimeilla on yleisesti hyväksytty ja käytössä tämä kunniaväkivalta. Siinä he antavat miehille oikeuden tappaa oman perheensä naisia ja tyttäriä, jos nämä alkavat elää läntisten mallien mukaan tai jotenkin häpäisevät perheensä miesten olematonta kunniaa. Siinä he ovat vähintään yhtä julmia kuin Hitler ja sitä Hitlerin hakaristilippuahan nämä muslimit heiluttavatkin aina mielenosoituksissaan.

Vaikka ei tässä ole mitään erikoista, vihreät on virallisestikin julistanut muiden kuin muslimien syrjintää ja heidän mielestään YK: n ihmisoikeussopimus ei koske suomalaisia miehiä, eikä varsinkaan heidän ulkomaalaisia vaimojaan ja näiden yhteisiä lapsia.

Vihreä Lanka yhdistää ulkomaalaisen vaimon ottaneet aviomiehet rikollisuuteen ja ihmiskauppaan:

  • Usein on vaikeaa vetää raja
    ihmiskaupan ja muun rikollisen tai arveluttavan toiminnan välille. Tähän
    harmaaseen alueeseen voivat kuulua esimerkiksi Venäjältä tai Aasiasta
    vaimoiksi haetut kielitaidottomat naiset, joilta puuttuvat sosiaaliset
    verkostot.