Tässä esimerkki sosiaalidemokraattisesta suvaitsevaisuudesta:

"Jos juutalaiselle antaa viiden dollarin setelin niin hän nussii aasia persesilmään, mutta jos juutalaiselle antaa kymmenen dollarin setelin niin hän nussii omaa äitiään persesilmään”. Hussein al- Taee.

Poliisi totesi Husseinin syyllistyneen kiihottamiseen kansanryhmää vastaan, mutta valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen (vrt. Vysinski) ei nostanut syytettä. Muistaakseni hän sanoi Husseinin kirjoitusten vanhentuneen, vaikka Päivi Räsästä hän syytti vielä vanhemmista rikoksista. Ihan ryssän malliin toimi Toiviainen!

Tämä naisten hallitus on syylllistynyt moniin rikoksiin, hylännyt kaikki vanhat sopimukset, käytännöt ja hyvät tavat, sekä edellisten johdosta saattanut koko demokratian naurettavaan valoon. Tästä lähtien pitää kaikki kirjata lakiin, kaikkialla pitää olla kameroita ja jokainen virkamiehen tai ministerin lausunto pitää huolella tarkistaa.

Millä oikeudella ja millä perusteilla istuva pääministeri voi julistaa maan toiseksi suurimman puolueen olevan avoimesti rasistinen? Tuo suttura puhui kansalaisuuteen perustuvasta sosiaaliturvasta, mutta kuinka monessa EU ja muissa valtioissa sosiaaliturva perustuu kansalaisuuten. Armeija, sekä lukemattomat muut työt, velvollisuudet ja edut perustuvat kansalaisuuteen kaikkialla maailmassa.

Lukekaa loppuun tuo Kimmo Hantusen kirjoitus.