Esivanhempamme eli Pohjolan neekerit olivat 1800- luvun rotuopeissa vastakohta germaanitaustaisille viikingeille ja vaaleiden arjalaisten sinisilmille, Keskisarja sanoi eduskunnassa keskiviikkona.

Nyt tuosta rakennetaan uutta kohua ja eikös vain Iltasanomat ole löytänyt tuomitsemaan professori Peter Stadiuksen, joka nimenomaan edustaa noita suomalaisten rotusortoon syyllistyneitä ruotsinkielisiä buureja. Jotka ovat vielä ihan viime vuosiin asti jakaneet rasistina tunnetun Freudenthalin rotupalkintoa ja jotka edelleenkin estävät yhteiset koulupihat suomen- ja ruotsinkielisiltä lapsilta.

Sanat halvensivat kaikkia Suomen kansalaisia, jotka eivät ole valkoihoisia, väittää rotuprofessori Peter Stadius. Päinvastoin; Keskisarjan lausunto kertoo hänen tietävän tarkkaan ja tuomitsevan mustaihoisiin kohdistuneen rasismin ja sorron.

Sen sijaan hänen lausuntonsa loukkaa syvästi Peter Stadiuksen edustamia ja suomalaisten sorrosta vastuussa olevia suomenruotsalaisia. Koska he eivät ole milloinkaan tunnustaneet ja pyytäneet anteeksi sitä sortoa, vaan he edelleenkin pakkoruotsilla, kaikilla etuoikeuksillaan ja kiintiöillään sitä harjoittavat.

Etelä- Afrikassa ei taatusti ole yhdenvertaisuusvaltuutettuna (vähemmistö-) useimmiten valkoinen buuri, mutta RKP: n vaatimuksesta Suomessa em. valtuutettu on useimmiten ruotsinkielinen buuri!

Otetaan vielä loppuun kaksi viikon aikana Kauniaisissa tapahtunutta väkivaltarikosta ja niistä uutisoinnin "yhdenvertaisuus".

Ensimmäisessä 19- vuotias ukrainalainen nainen puukotti kotonaan vierailulla ollutta miestä ja lehtien mukaan hän "syyllistyi" tekoon, vaikka jokaiselle täysijärkiselle tulee heti mieleen itsepuolustus.  Iltasanomien mukaan vieläpä "raaka puukotus"! Naisen kansalaisuus ja "syyllisyys" kerrotaan heti, mutta uhrista ei mitään, vaikka tämän vaimo oli hakenut miehelle lähestymiskieltoa (perui sitten??!!).

Toisessa Kauniaisten jutussa tapettiin mies kotitalonsa eteen. Poliisi tietää tekijän ja "tavoittelee" häntä, mutta mitään tuntomerkkejä ei annettu. Nyt mies on jo saatu kiinni, mutta hänen ei otsikoida olevan ukrainalainen. Sen sijaan erään naapurin lausunto "lintukodon" katoamisesta tuo heti mieleen kyseessä olleen vähän toisenlaisen pakolaisen (Allahu akbar!).

Tähän se vaan menee lehtien lukeminen, kun uutisoinnissa ei kunnioiteta toisten YK- ihmisoikeuksia ollenkaan, mutta toiset saavat ne Kairon julistuksen etuoikeutensa vielä tuplana!