Suomalaistaustainen ja liikuntavammainen nainen joutui äärioikeiston uhriksi Ruotsissa!

Tuollaista otsikkoa emme koskaan nähneet Hesarissa ja Ylellä, koska kyseessä oli se todellinen, muslimitaustainen äärioikeisto.

Viime sunnuntaina Eskilstunassa oli taas muslimipakolaisten järjestelmällistä mellakointia, joissa sytytettiin kymmeniä tulipaloja, poliisiasemaa vastaan hyökättiin ja tämän suomalaistaustaisen naisen erikoisvalmisteinen auto poltettiin kymmenien muiden autojen mukana. Hän joutuu nyt ostamaan uuden auton omilla eläkerahoillaan, mutta sellaisen varustaminen kestää ja saattaa olla jopa liian kallis eläkeläiselle.

Ruotsin TV- 3 oli haastattelemassa tätä naista palaneen autonsa vieressä, kun paikalle ryntäsi kaksi selvästi arabitaustaista miestä kyselemään mitä filmiryhmä tekee ja kenen luvalla. Näitä tulee pian lisää, he uhosivat osoitellen naisen palanutta autoa. Eskilstunan tapaisissa "monikulttuurisuuden" hallitsemissa kaupungeissa islamistit määräävät tahdin ja muut sitten joskus harvoin pääsevät televisioon valittamaan. 

 

eskilstuna%204.jpg

Tällä kertaa mellakoiden syy oli raskaista rikoksista syytetyn muslimijengin johtajan pidätys, mutta näitä mellakoita on kesäisin joka puolella maata ja aina ei ole mitään syytäkään. Mitään tällaista ei tietenkään voi tapahtua koskaan Suomessa, sanoo sisäministeri Maria Ohisalo, vaikka jokainen lehtiä lukeva tietää niitä alkaneen jo tapahtua.

Mutta sen sijaan terroristijärjestö Hamasin hallitsemassa Gazassa asuvien "palestiinalaisten kärsimykset Israelin apartheidin kuristuksessa", sitä Hesari ja Yle ovat pullollaan. Katselin Ylen raporttia Gazasta tulitauon alettua ja siinä kaduilla kävelevistä sadoista ihmisistä vain muutama oli naisia ja hekin Isis- naisten tapaan hunnutettuja; vain silmät näkyivät noilta islamin "vapauden" saavuttaneilta "epäkansalaisilta". 

Vuonna 2007 Hamas kaappasi asein vallan Gazassa ja ajoi pois tai tappoi maltillisemman Fatahin kannattajat. Vielä silloin siellä asui 3000 kristittyä, mutta pakkokäännytysten ja vainon takia heitä on enää 1100. Kaikki Israelista kaappaamansa sivilijuutalaisetkin Hamas on murhannut, sehän kuuluu siihen "monikulttuurisuuteen".

Israelin parlamentissa on neljä arabipuoluetta ja he huutavatkin hyvin herkästi PASKAPUHETTA vähän joka väliin. Olen nähnyt filminpätkiä.

Nyt syntyneen rauhan (välirauha) jälkeen ympäri Israelia on ollut mielenosoituksia, joissa Israelin arabit ja juutalaiset osoittavat yhteisissä kulkueissa mieltään rauhallisen yhteiselon ja yhteisen kotimaa Israelin puolesta.

tel%20aviv%202.jpg

Näin niinkuin terveellä järjellä ajatellen sitä apartheidia vaikuttaisi olevan enemmän näillä "palestiinalaisilla" ja nyt nähdyn sodan perusteella koko muu maailma alkaa olla saamaa mieltä. Aika vaisuja olivat kommentit Israelin vastaiskuun, eivätkä arabimaat reagoineet paljon mitenkään.