Euroopan taivaalla lennetään tänä vuonna jopa 50. 000 tyhjää lentoa, koska lentoyhtiöt haluavat säilyttää oikeutensa (lentoslotit) reitteihin. Pelkästään Lufthansa ja sen aliyhtiö lentävät 21. 000 lentoa, joten kyllä siitä ainakin noin monta tulee koko Euroopassa. EU nimenomaan pakottaa yhtiöt niihin, mutta USA ja Britannia ovat poistaneet tuon slottisäännön.

Nuo turhat lennot ja niiden paluut kuluttavat helposti 10. 000 litraa lentopetrolia reissu ja siis vuodessa saman verran kuin 500. 000 öljyllä lämpiävää suomalaista omakotitaloa kuluttaisi. Noita omakotitaloja on Suomessa vain viidennes tuosta määrästä ja niissä asuu perheitä, mutta silti juuri ne pannaan maksamaan tyttöhallituksen järjetön ilmastohumppa.

Helsinki lämmittää miljoonaa neliötä tyhjiä toimistorakennuksia venäläisellä kivihiilellä, mikä vastaa 10. 000 öljylämmitteistä omakotitaloa. Helsinki ei anna lupaa purkaa noita toimistorakennuksia, eikä muuttaa niitä asunnoiksi, vaikka omistajat ja rakennusyhtiöt olisivat enemmän kuin halukkaita tekemään niin. Koska Helsinki saa suuret voitot kaavoittamalla viimeisetkin viheralueensa ja rantansa asunnoiksi. Katselin yhtä luonto- ohjelmaa, jossa kerrottiin 10 kertaa Suur- Lontoota suuremmassa Pekingissä (20 milj. as) maapinta- alasta 50% olevan viheralueita ja puistoja.

Helsinki nosti nyt kaukolämmön hintaa 30%, koska heidän käyttämänsä Putinin mustan kivihiilen hinta on noussut. Tuo korotus siirtyy välittömästi vuokriin ja siitä asumistukiin, joten valtio joutuu maksamaan helsinkiläisille kymmeniä miljoonia lisää asumistukea.

Suomessa maksetaan vuodessa (2 mrd.) asumistukia kahden Länsimetron verran ja viidessä vuodessa jo näiden ”järjettömän kalliiden” HX- hävittäjien verran. Ruotsi ei ole tällaista mätäpaisetta rakentanut, joten siellä valtio säästää jo siinäkin 3. 000 miljoonaa euroa vuodessa.