Monet suomalaiset kuvittelevat Eurooppa- ministeri Tytti Tuppuraisen ajavan Suomen etuja EU: ssa, mutta sehän onkin päinvastoin: Tuppurainen ajaakin muiden Euroopan maiden etuja Suomessa. Aivan samoin kuin kenraalikuvernööri Bobrikov ajoi Venäjän etuja Suomessa.

tuppurainen.jpg

 

Jopa kokenut ja myös minun arvostamani valtiovarainministeri Matti Vanhanen väittää romahtavalle Suomelle olevan tärkeää muun Euroopan tukemisen, koska siten vientiteollisuutemme saa ostajia. Ja paskat, se on aivan sama kuin joku raviohjastaja antaisi vapaaehtoisesti 100 metriä tasoitusta muille hevosille. Otetaanpa esimerkki.

Puolalainen K: n kaupunki on julistettu kriisitilaan, koska sinne on palannut tuhansia Britanniassa ja Saksassa työttömiksi jääneitä autoteollisuuden työntekijöitä. Puola on juuri saanut 37.7 miljardia euroa Suomenkin maksamia lahjarahoja, vaikka siellä ei ole koronasta tietoakaan.

Näin ollen K: n kaupunki saa miljardien tuet ja se rakentaa monien hehtaarien suuruiset teollisuushallit kaupungin laidalle. Alueen lähelle rakennetaan viehättävä asuinalue kaikkine palveluineen ja suomalainen Fortum pääsee myös käsiksi EU- tukiin rakentamalla sinne oman ruskohiilivoimalan. Se on maailman puhtainta sähköä tekevä voimala, julistavat Tytti Tuppurainen ja Paavo Arhinmäki, jotka on juuri valittu Fortumin hallintoneuvostoon (37. 500 €/ vuodessa).

K: n kaupunki on tehnyt Mercedes- Mersun kanssa sopimuksen teollisuushallien ja asuinalueen vuokraamisesta 20 vuodeksi tuhannen (1. 000) euron vuosivuokralla. Kaupungin johto kutsuu naureskellen sopimusta Molotov- Ribbentropp- Tuppurainen sopimukseksi.

Ja aivan oikein, Suomi ja Uudenkaupungin autotehdas kuuluvat pakettiin. Alueen valmistuttua Mercedes- Mersu ilmoittaa Uudenkaupungin autotehtaan lopettamisesta ja kaikki arvokkaimmat koneet siirretään puolalaiseen K: n kaupunkiin. Siellä on runsaasti ammattitaitoista työvoimaa ja Puolan valtio lupaa reilut veronalennukset niin Mercedes- Mersulle kuin työntekijöillekin. Yleisen arvonlisäveron sovitaan olevan aina puolet (50%) Suomen vastaavasta ja sen jälkeen otetaan vodkaa, sekä päästellään oikein selkäkeikkanauruja.

Uusikaupunki on juuri aloittanut 50 miljoonan investoinnit, jotka menevät nyt hukkaan. Se julistautuu kriisikaupungiksi ja samanhan ovat silloin tehneet jo muutkin Suomen kaupungit ja kunnat. Myös Turun telakka on liipasimella, siellä valmistettujen laivojen työvoimavaltainen varustelu tehdään jo muualla Euroopassa.