Tänä päivänä Suomessa on varmaan enemmän isättömiä lapsia kuin viime sotien jälkeen. Osa on isiensä hylkäämiä, kuten tästä Joonas Konstigin sinänsä hyvästä kolumnista voi lukea. Se kolumni on kuitenkin Ylellä, joten siinä ei voisikaan olla mainintaa äitien lapsiltaan salaamista ja kieltämistä isistä. Muutenhan Ylen kolumnien sisällöstä vastaava Raakel Liekki olisi (on?) poistanut sen.

Suomen feministinen lainsäädäntö antaa äideille mahdollisuuden päättää onko lapsella isä vai ei. Ja nämä nykyiset äidit ja varsinkin lastenvalvojien armeija eivät ole sen armollisempia kuin puna- armeijakaan, joten varsinkin pojista yhä useampi on ilman biologista isää.

Ja onhan meillä jo pääministerikin, jonka äiti häivytti Sannan isän niin valokuvista kuin pikkutytön elämästäkin. Ja se eläviltä hautaaminen tepsi niin hyvin, ettei Sanna kunnioittanut isäänsä edes tämän maallisissa hautajaisissa!

Jumala on kuitenkin ollut sen verran armollinen Suomen kansalle, että presidenttinä meillä on sentään hetero mies, jonka vaimo on nainen ja joka on, ja on ollut esimerkillinen isä jopa kahdessakin perheessä. Ja tietysti perättäisestä moniavioisuudesta on kysymys, kuten kuuluukin.

Olisihan se kiusallinen tilanne, jos meillä olisi nyt presidenttinäkin promiskuiteetissa elävä Pekka Haavisto ja kansa tietäisi tällä olevan vihitty urosvaimo ja siihen päälle vielä 40 vuotta nuorempia poikaystäviä!

 

Ruotsalainen Aftonbladet julkaisi tänään entisen Kansankodin julmimman joukkoraiskauksen uhrin kertomuksen itse raiskauksesta, sekä mitä hänelle tapahtui sen jälkeen. Aamulla se oli vielä vapaasti luettavissa, mutta nyt jo maksumuurin takana.

Lyhyesti kerrottuna: 19- vuotias tyttö meni miesjoukon kyytiin, häntä kuljetettiin eri puolilla Järfällan aluetta ja jopa kymmenet muslimimiehet osallistuivat eri paikoissa äärimmäisen julmaan raiskaukseen. Hänelle työnnettiin pistoolia suuhun ja alapäähän, joten hän oli vähällä kuolla verenvuotoon. Tytöstä löytyi monien miesten DNA: ta joten muutamia heistä tuomittiin lieviin vankeusrangaistuksiin tai nuorisohoitoon.

Kaikkein oudointa ja hyvin nykyistä Ruotsia kuvaavaa on kuitenkin tytön kohtalo oikeudenkäyntien jälkeen. Hän kieltäytyi aluksi moneen kertaan todistamasta ketään vastaan, koska pelkäsi näiden miesten alkavan vainota häntä. Ja niin tapahtuikin, eräs tuomituista miehistä soitti hänelle oikeudenkäynnin jälkeen ja vaati uhkailemalla tyttöä perumaan todistuksensa.

Sitten poliisi ja muut viranomaiset taas vaativat tyttöä muuttamaan pois Tukholmasta ja ottamaan salatun henkilöllisyyden. Ja niinpä tämä tyttö joutui 19- vuotiaana katkaisemaan kaikki suhteet perheeseensä ja ystäviinsä, sekä aloittamaan uuden elämän täysin vieraalla paikkakunnalla. Ei sentään maasta karkotettu, vaan sai jäädä ikään kuin "maan sisäiseksi pakolaiseksi". Onhan se nyt nuorelle ruotsalaisnaiselle mukavampaa olla pakolaisena Ruotsissa kuin ulkomailla. Jos ajatellaan sitä feministisessä katsannassa ja otetaan huomioon näiden "raiskaamaan ajautuneiden" muslimimiesten korkea uhristatus ja ihmisoikeudet!

Tuossa jutussa tuo ”Jenny” nimenomaan ihmetteli sitä, ettei kenellekään noista kymmenistä miehistä eri paikoissa tullut mieleenkään keskeyttää tuota raakaa väkivaltaa ja soittaa poliisille. Ei vaan tullut, koska kyseessä oli ”vääräuskoinen” ja muslimien tunnustama Kairon sopimus ei anna sellaisille mitään ihmisoikeuksia.

Tuo Jennyn tarina olisi suuri juttu Suomessakin, jos tekijät olisivat suomalaisia, venäläisiä tai yleensä ei- muslimeja. Aftonbladet julkaisi tuon jo vuosien takaisen jutun nyt ilmeisesti sen takia, että viikko sitten Expressen julkaisi romantisoidun kuvan erään raiskaukseen osallistuneen miehen jengielämästä. Ja kaiken huipuksi nyt viikolla suuren musiikkipalkinnon sai somalitaustainen samaan jengiin kuulunut mies, joka lauluissaan kehuskelee kuinka he uhkailemalla saavat Expressenin kirjoittamaan ihan mitä he haluavat.

k%C3%A4ng.jpg