A- studiossa Paperiliiton johtaja Jouko Ahonen puolusti innokkaasti Eläke- Varman johtajien valtavia palkkioita. Tämä eläkeyhtiön hallitukseen päässyt syöttöporsas kertoi johtajien lähes miljoonaan nousevien vuositulojen olevan hyvin ansaittuja. Hän teki mitä oli käsketty tehdä ja tulee saamaan nomenklatuuralta paljon päänsilityksiä. Mutta näiden tosirikkaiden klubeilla hänen kaltaisilleen nauretaan, hänen lihavuuttaan pilkataan : syökö se tolvana kaikki tulonsa ja päästyään joskus isojen herrojen kanssa jatkoille nämä sanovatkin kännissä päin naamaa kuinka surkea orja hän on ja heittävät ulos.

Näitä ahosiako Suomen työkansan pitäisi tosiaan äänestää. Miehen saamat palkkiot ja muut edut tuon eläkelaitoksen hallituksessa ovat varmasti yhtä muhkeita kuin mitä he johtajilleen päättävät. Ja tämä kaikki hyvä on vielä normaalin palkan päälle heillekin. Tuo A- studion ohjelma varmaan naurattaa kokoomuslaisia, kammottavampaa vaalimainosta eivät nosket voi saada.

Ahonen tosin ei pyri eduskuntaan, mutta samanlaisia pikku- ceausescuja on sossuilla tarjolla kasapäin. Suomen kansa on enemmän kuin kusessa näiden korskeiden herrojensa kanssa ja jonkinlainen muutos pitäisi saada.

Kannan täyden vastuun kaikista blogini teksteistä, mutta en ota mitään vastuuta tuon Jouko Ahosen kuvan aiheuttamista kuvotuksesta, sydänoireista, pahoinvoinnista, ripulista, unettomuudesta, keskenmenoista, huimauksesta tai halvaantumisista.