Olen jo kymmenkunta vuotta tuntenut erään arabin, jolla oli ensin perhe suomalaisnaisen kanssa, mutta joka myöhemmin hankki kotimaastaan oikeauskoisen vaimon.

Miehellä oli tytär tuon suomalaisen vaimonsa kanssa ja vartuttuaan tämä tytär opiskeli rakennusalaa. Arabi- isän pyynnöstä kyselin silloiselta työnantajaltani (suuri firma) harjoittelupaikkaa tyttärelle, mutta ei natsannut.

Muutamia viikkoja sitten tapasin taas tämän kaverini ja kerroin jääneeni juuri työttömäksi. Suomalaiset miehet ovat laiskoja,aivan turha se on virolaisia ja muita ulkomaalaisia syyttää! Näin minulle vastasi tämä arabinroikale, joka kymmenen vuoden makoilun ja kotoutuksen jälkeen oli saanut postista suojatyöpaikan. 

Minun sanomanani tuollainen mielipide toisesta kansallisuudesta olisi ollut järkyttävää rasismia, mutta nykyisen suvaitsevaisuuskäytännön mukaan se onkin suomalaista miestä lukuunottamatta kaikille muille kansanryhmille sallittua.

Tunnen kymmeniä Kosovon muslimeja eri työmailta ja aina tavatessamme tervehdimme lämpimästi kättä paiskaten. En pidä Putinista, enkä Venäjän valtion politiikasta, mutta jotenkin minulle on muodostunut erittäin positiivinen kuva tavallisista venäläisistä.

Arabeista minulla on aina ollut huono kuva, eikä se tuosta episodista ainakaan parantunut. En ole jälkeenpäin edes tervehtinyt tuota arabinmulkeroa.

Asuin tosiaan nuorena Ruotsissa ja siellä oli itsestäänselvää noudattaa maan lakia ja tapoja. Meillä suomalaisilla siis, muilla kansallisuuksilla oli jo silloin omat lait ja tapansa päällimmäisinä.

Tässä artikkelissa kerrotaan pakolaiskeskuksissa majailevien turvapaikanhakijoiden Suomessa saamista eduista ja ne ovat tosiaan paljon yleisesti luultua pienemmät. Siinä jutussa kerrotaan ilmeisesti hieman vahingossa turvapaikanhakijoista 80% olevan 18- 32 vuotiaita miehiä, eikä siis mitään oikeita lapsia ( alle 12 v ) sotaa käyviltä alueilta.

Viime sotiemme aikaan Ruotsi ei päästänyt yhtään 18- 32 vuotiasta suomalaista miestä Tornionjoen yli ja salaa tulleet palautettiin armotta ja voimakeinoin.

Nyt Suomeen saapuu tuhatpäisiä laumoja aikuisia miehenroikaleita, joista korkeintaan 10% menee milloinkaan töihin. Tietyn ajan jälkeen he rupeavat myymään huumeita ja mellakoimaan, koska Sosiaalitoimisto Oy/Ab ei nostanutkaan heitä keskiluokkaan, eikä antanut uutta autoa ja asuntoa meren rannalta. Käydään sitten vielä tuhatpäisenä laumana lomailemassa siellä kotimaassa, jonka järkyttäviä kauheuksia ollaan muka paettu.