SDP ei ole aidosti työn puolue vaan julkisen työn puolue, eikä monen mielestä kaikki työ ole yhtä arvokasta. Näin kirjoitti Demokraatti lehden (Sdp) päätoimittaja Mikko Salmi. Ja naisten hallitsema vasemmistoliitto on vielä enemmän vain julkisen sektorin ja maahanmuuttajien asialla.

Vasemmistoliiton Anna Kontula ja demareiden tytti tuppuraiset ovat nyt kertalaakista romuttamassa kaiken sen hyvän lainsäädännön, mitä ammattiliitot ovat vuosikymmenten aikana saavuttaneet. He ovat avaamassa Suomen työmarkkinat koko maailmalle poistamalla tuon EU:n ulkopuolelta tulevien työntekijöiden tuonnin tarveharkinnan.

Ja kaikki tämä tehdään vain sen takia, että kolme kielteistä turvapaikkapäätöstä saaneet ja maahamme laittomasti jääneet partalapset voitaisiin nyt keplotella työperäisiksi maahanmuuttajiksi. Siinä menee koko Suomen työväenluokka pesuveden mukana, mutta sehän ei näitä naikkosia kiinnosta.

Suomessa rakennusalalla työskentelee 180. 000 ihmistä. Pakollisen veronumeron tultua rakennuksille heti ensimmäisenä vuonna 53. 000 ulkomaalaista rekisteröityi.

Mtv: n pyynnöstä verottaja tutki 14. 00 ulkomaalaisen verotiedot vuonna 2014 ja tässä tuloksia:

– Yllättävää kyllä yhteisillä rakennustyömailla työskentelevät työntekijät saavat keskimäärin 1600 - 2200 euroa kuukaudessa.  Pienimmät palkat liikkuvat 400 - 800 eurossa. Me emme tiedä, mikä on työaika. Palkat vaihtelevat suuresti, kun mukana on siis kaikki rakennuksilla työskentelevät kuten siivoojat ja vartijat, lisää Wulff.
Verottajalla ei oikeutta ilmoittaa alipalkkauksesta

Ylitarkastaja Sari Wulffin mukaan verottajalla ei ole mahdollisuutta ilmoittaa mahdollisesta alipalkkausepäilystä työsuojeluviranomaiselle.

– Alipalkkausta ei ole kriminalisoitu. Emme voi kertoa mitään, kun alipalkkaus tutkitaan työsyrjintänä, josta vankeusrangaistus on maksimissaan alle kuusi kuukautta. Meillä on oikeus ilmoittaa rikoksista, joista voi saada yli puoli vuotta vankeutta, toteaa Wulff.

Vasemmistoliitto, vihreät ja demarinaiset myyvät siis koko miespuolisen työväenluokan muutaman tuhannen partalapsen takia. Ja ne puheet tasa- arvosta koskevat siis edelleenkin vain naisten tasa- arvoa. Tosin  erään somaliyrittäjän kokemukset osoittavat selvästi, että Suomen sosiaaliturvaan kiinni päästyään näiden työnteko loppuu kuin seinään.

Britanniakin erosi EU: sta juuri sen takia, että itäeurooppalaiset tekevät sitä halpatyötä vain sen aikaa, kun saavat oikeuden pudottautua kuningaskunnan sosiaalisiin turvaverkkoihin. Tätä Suomen "hyvinvointivaltiota" on kestänyt vain 30 vuotta, vielä 1970- luvun lopussa maastamme muutti Ruotsiin 50. 000 ihmistä vuodessa. Sitä nämä tytöt ( Anna Kontula, tytti tuppuraiset ja Touko Aalto) eivät muista.

"Todella pahalta, todella pahalta näyttää nyt tässä kyllä", kuten Estonian perämies totesi viimeisessä viestissään.