Suomen Vihreät valitsee kesäkuussa uuden puheenjohtajan ja tulevien voittojen huuma on jo korkealla. Sipilän hallitus kaatuu pian ja uudessa hallituksessa vihreät ottaa vähintään neljä ministerinsalkkua, mutta mieluummin kaikki.

Vihreä media on pauhannut jo kuukausia vihreiden VALTAVASTA kunnallisvaalivoitosta, joka tosin oli vain muutama prosentti ja koko kannatus jäi jonnekin 14 % kieppeille.

Saksassa ja Ruotsissa taas vihreät puolueet ovat jäämässä kokonaan ulos parlamentista. Ruotsissa sikäläiset vihreät sitoutui feminismiin ja islamiin  (mieletön yhdistelmä ) ja peräti kaksi heidän ministeriään on joutunut eroamaan. He rupesivat kutsumaan WTC: n 11/9 terroritekoa lento- onnettomuudeksi ja televisiossa esiteltiin kaikkialla kielletyn muslimiveljeskunnan käsimerkkiä. Kyllä tavallinen hurrikin käsittää, jos tyhmänä pidetään!

Emma Kari saattaisi nopeasti ajaa vihreät syvälle suohon, mutta Touko Aalto välttämättä ei. Tosin Aaltokin kerkesi jo ehdottomaan täysin mieletöntä maatalouden lomitusjärjestelmän lakkauttamista, mutta puolueen soininvaarat torppasivat asian nopeasti ja vihreä media vaikeni sen kuoliaaksi.

Mikä kaupunki tai kunta haluaa vihreän naisjohtajan Kittilän kokemusten jälkeen!

Nykyhallitus on median hampaissa enimmäkseen sen takia, että kepu ja persut ajavat kehä kolmosen ulkopuolella olevan Suomen asioita. Siellähän asuu kuitenkin 4.6 miljoonaa suomalaista.

Esko Ahon mukaan Varsinais- Suomeen on syntymässä jopa 30. 000 uutta teollisuustyöpaikkaa ja sama laulu kaikkialla Muu- Suomessa. Helsingissä sen sijaan rakennetaan vain valtavasti asuntoja, joiden ostajista ei ole tietoakaan. Länsimetron mahdollisesti joskus valmistuttua Espoo tulee imaisemaan suuren osan Helsingin konttoreista ja asukkaista. Hyvät liikenneyhteydet, halvempaa ja meri kaikkialla vieressä.

Mutta yhteisiä olohuoneita, niitä Helsinkiin tulee. Keskustakirjasto Oodista odotetaan jotain taivaallisen ihmeellistä, mutta rohkenen epäillä. Sinne tulevat keskustan ainoat ilmaiset vessat ja niistä tulee kerjäläisten, asunnottomien, narkomaanien ja paperittomien nukkumapaikkoja. Kunnes ne suljetaan.